uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:43:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Туризъм  (Прочетена 16820 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
luxorius
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 116

Хотелиерство и ресторантьорство III курс :)

Профил Ел. поща
« Отговор #120 -: 29 юли , 2010, 12:22:06 »

flexerr 3 години туризъм хотелиерство и кетъринг учат общо взето заедно и подобни предмети с малки изключения

Трудно както при всеки ще ти е математиката и статистиката първата година
От колежките по туризъм разбрах че самият предмет Туризъм който изучават даскала не бил много много пичага
но ако си си научил няма да имаш ядове. Туризмът е изключението ние вместо него учим Хранителна Химия Усмивчица
Другите предмети са боза общо взето - лично на мен ми бяха доста лесни
Скоро разбрах каква е била програмата на 2 курс Хотелиерство - та аз като видях предметите всичко съм го изучавал в Гимназията и ще ми е по-лесно. Ако си завършил Гимназия по Туризъм тия предмети от тази облат няма да са ти никакъв проблем - а ако не си ще почетеш малко - но определено е лесно и няма от какво да се плашиш
Втората година се почват практики, мактики - фасулска работа  Ухилен Усмивчица
« Последна редакция: 29 юли , 2010, 12:25:29 от luxorius » Активен

Няма неизпълнени мечти, има изоставени желания. Усмивчица
h3artl3ss
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

Туризъм - І курс

Профил Ел. поща
« Отговор #121 -: 29 юли , 2010, 12:44:49 »

Не аз зададох въпроса, но и мен ме интересуваше това, така че голямо БЛАГОДАРЯ! Усмивчица
Активен
mlight1
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 128

Хотелиерство и ресторантьорство (4-ти курс)

Профил
« Отговор #122 -: 29 юли , 2010, 13:14:03 »

Ако искате да разберете какво точно ще учите си вижте учебните планове. Там ги има абсолютно всички дисциплини. А отностно трудността на предметите, статистиката в първи курс е доста гадничка, но иначе другото е айляк, ама трябва четене не очаквайте че ако не сте отворили ще си земете изпита. И един съвет лично от мен ходете на лекции нищо че не са задължителни по повечето предмети, но винаги е от полза преподавателя да те запомни като човек който е посещавал лекциите му. Гарантирам ви че на изпит това дава много голямо значение.
Активен

Където съм, аз там са най-добрите!
flexerr
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

:)

Профил
« Отговор #123 -: 29 юли , 2010, 16:01:08 »

благоодаря много за отговора да се надяваме че ще се справя Плезещ се
Активен
Jeiny
Old Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 63

ТЗЗИННХ

Профил
« Отговор #124 -: 18 август , 2010, 12:39:17 »

Здравейте! Прочетох цялата тема и много се заинтригувах от специалността  Усмивчица Сега ще бъда в 12 клас и вече гледам да се ориентирам нанякъде  Ухилен Особено след като от тази година може да се кандидатства с матурата по БЕЛ още по-добре за нас кандидат-студентите  Смотан Та въпросът ми е следният  Ъ? Понеже се взима оценката по математика от дипломата, това ще рече от 9,10,11 и 12 клас сумирано, нали? И тъй като аз 9 и 10 клас имам четворки, а 11 клас петица Ухилен (какво да ви кажа...госпожата е кофти  Смотан ) и в 12 най-много да имам 5 ...и с това 4.50 по математика имам ли някакъв шанс за тази специалност и съм момиче все пак  Усмивчица То всъщност аз незнам на матурата колко ще изкарам, но не смятам да се излагам + оценките по химия и чужд език ще са ми 6.00  Усмивчица
Активен
voted
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Индустриален мениджмънт

Профил Ел. поща
« Отговор #125 -: 18 август , 2010, 12:50:13 »

Здравейте! Прочетох цялата тема и много се заинтригувах от специалността  Усмивчица Сега ще бъда в 12 клас и вече гледам да се ориентирам нанякъде  Ухилен Особено след като от тази година може да се кандидатства с матурата по БЕЛ още по-добре за нас кандидат-студентите  Смотан Та въпросът ми е следният  Ъ? Понеже се взима оценката по математика от дипломата, това ще рече от 9,10,11 и 12 клас сумирано, нали? И тъй като аз 9 и 10 клас имам четворки, а 11 клас петица Ухилен (какво да ви кажа...госпожата е кофти  Смотан ) и в 12 най-много да имам 5 ...и с това 4.50 по математика имам ли някакъв шанс за тази специалност и съм момиче все пак  Усмивчица То всъщност аз незнам на матурата колко ще изкарам, но не смятам да се излагам + оценките по химия и чужд език ще са ми 6.00  Усмивчица

С оценките, които си написала бала ти е 16,5(без матурата), а минималните балове с които са приемали тази година са около 21 и нещо.Следователно трябва да изкараш поне 4,5 - 5 на матурата за да имаш шанс Усмивчица
Активен

... небето ми е граница
Jeiny
Old Member

Неактивен Неактивен

ТЗЗИННХ

Профил
« Отговор #126 -: 18 август , 2010, 14:33:25 »

С оценките, които си написала бала ти е 16,5(без матурата), а минималните балове с които са приемали тази година са около 21 и нещо.Следователно трябва да изкараш поне 4,5 - 5 на матурата за да имаш шанс Усмивчица

Ох, олекна ми  Ухилен Благодаря ти! Значи все пак догодина ще участвам в борбата в УХТ  Смотан
Активен
voted
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Индустриален мениджмънт

Профил Ел. поща
« Отговор #127 -: 18 август , 2010, 14:48:02 »

Ох, олекна ми  Ухилен Благодаря ти! Значи все пак догодина ще участвам в борбата в УХТ  Смотан
Успех на матурата Усмивчица
Активен

... небето ми е граница
Jeiny
Old Member

Неактивен Неактивен

ТЗЗИННХ

Профил
« Отговор #128 -: 18 август , 2010, 15:20:12 »

Успех на матурата Усмивчица

Мерси!  Намигване
Активен
hrissy_pz
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Туризъм I курс

Профил Ел. поща
« Отговор #129 -: 25 август , 2010, 18:49:08 »

Всяка година балът е различен.За тази година беше висок балът за Туризъм.Просто истината е че Туризмът е една от най-хубавите специалности в Стопански факултет
« Последна редакция: 25 август , 2010, 18:50:45 от hrissy_pz » Активен

Усмивчица))
hrissy_pz
Baby
*

Неактивен Неактивен

Туризъм I курс

Профил Ел. поща
« Отговор #130 -: 01 септември , 2010, 14:37:02 »

Искам да попитам през целия ден ли ще съм заета с лекции и упр..Моля някой,който е бил 1-ви курс да ми помогне с информация??
Активен

Усмивчица))
gianna_bg
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 120

Туризъм II курс

Профил
« Отговор #131 -: 01 септември , 2010, 19:24:18 »

Искам да попитам през целия ден ли ще съм заета с лекции и упр..Моля някой,който е бил 1-ви курс да ми помогне с информация??

Зависи от програмата, но е имало и дни, когато през целия ден сме имали някакви занятия и почивки от 10 мин. до 1-2 часа...
В началото се ходи по-редвно...по-натам вече ходиш когато имаш възмовност...хихи Някой път дори и да имаш желание, няма как да стане... Плезещ се Плезещ се
Активен

TESSERA PRAGMATA DEN GYRIZOUN PISW STH ZHW: OI MERES POY EZHSES, TA LOGIA POY EIPES, OI PRAKSEIS POY EKANES KAI OI EYKAIRIES POY EXASES....
GEROV
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 179

Туризъм (на английски) - III курс

Профил Ел. поща
« Отговор #132 -: 01 септември , 2010, 22:23:24 »

Ако трябва да бъдем честни най-добре е да се ходи редовно  Намигване Преподавателите често запомнят кой им посещава лексиите и кой не и после това се отразява на изпитните оценки (справка "Основи на туризма"). Така не е добре да се мисли за изклинчване от задължения още преди да се започне.  Усмивчица
Активен
hrissy_pz
Baby
*

Неактивен Неактивен

Туризъм I курс

Профил Ел. поща
« Отговор #133 -: 02 септември , 2010, 13:12:00 »

Искам да знам,не защото не ми се ходи на лекции,а защото трябва и да работя по малко.Иначе предпочитам по цял ден да съм на лекции,отколкото да работя.Не го правя от келешлък.
Активен

Усмивчица))
Tensai Shinigami
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 360

КСТ - III-ти курс

Профил
« Отговор #134 -: 02 септември , 2010, 16:59:00 »

Искам да знам,не защото не ми се ходи на лекции,а защото трябва и да работя по малко.Иначе предпочитам по цял ден да съм на лекции,отколкото да работя.Не го правя от келешлък.

Като искаш да работиш мини задочно! За това го има това задачно обучение  Намигване
Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.656 секунди с 19 запитвания.