|
Ivanov
|
 |
« Отговор #30 -: 26 август , 2009, 01:45:25 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
хотелиерство и ресторантьорство 3 курс :p
|
|
|
|
ginko_biloba
|
 |
« Отговор #31 -: 31 август , 2009, 09:33:03 » |
|
Много е приятно да общуваш с бъдещите първокурсници  Придават особен чар на форума. Наздраве и успех за зайците 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
ginko_biloba
|
 |
« Отговор #33 -: 31 август , 2009, 16:30:28 » |
|
сори,но миналата година бяхме по-готини  Със сигурност  Ама сега сте по-стари  Така че погледнато като комбинация от възраст и готиност - печелят по-младите  Аз имах предвид, че по принцип новите лица са разнообразие и донякъде премахват монотонността.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smile
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #34 -: 26 септември , 2009, 22:47:41 » |
|
а може ли да попитам,когато се записвах ми казаха,че ще уча само един език и аз написах немски и сега гледам програмата пише и немски и анг. и руски ?!?!?!?! защо така? аз съм в технологичния
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #35 -: 26 септември , 2009, 22:50:40 » |
|
а може ли да попитам,когато се записвах ми казаха,че ще уча само един език и аз написах немски и сега гледам програмата пише и немски и анг. и руски ?!?!?!?! защо така? аз съм в технологичния
защото в групата ти различните колеги ще учат различни езици .. ти ще си учиш немския, а другия колега, дето е писал енглийски - ще учи английски
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Ivanov
|
 |
« Отговор #36 -: 27 септември , 2009, 00:11:06 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
irkata
|
 |
« Отговор #37 -: 27 септември , 2009, 12:12:22 » |
|
Как ще учиш 3 езика бе човек..зарежете ги тези училищни истерии,в университета проблермите са съвсем различни.Щом си ги зачертал и 3-те,сигурно ще те сложат да учиш езика,който в гимназията си учил най-усилено,в твоя случай немски доколкото разбирам.Това с езиците ги вакара в паника всички направо...просто всеки ще си ходи на неговия език,а останалите просто ги зачертайте от програмата,щом толкова ви плашат.
|
|
|
|
|
Активен
|
Au ciel il n'y a pas de la bière,buvons sur la terre! 
|
|
|
|
Ivanov
|
 |
« Отговор #38 -: 27 септември , 2009, 12:25:56 » |
|
не искам немски а англиски
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
irkata
|
 |
« Отговор #39 -: 27 септември , 2009, 12:40:11 » |
|
A каква гимназия си завършил и с какъв език?Не само до желание,трябва да имаш някаква база.Езикът тук не се учи от "а,б".
|
|
|
|
|
Активен
|
Au ciel il n'y a pas de la bière,buvons sur la terre! 
|
|
|
nebi
Beginner

Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #40 -: 15 февруари , 2011, 16:27:35 » |
|
тази година имам изпит по английски, може ли някой да ми каже как протича изпита 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bubu
Baby
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #41 -: 24 февруари , 2011, 23:12:56 » |
|
как протича изпита по английски език,някой може ли да ми каже някакъв сайт от който да си намеря подходящ текст
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hubavatairina
Baby
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #42 -: 20 октомври , 2011, 00:24:27 » |
|
Немския си е доста труден език сравнение с английския, в руския има преспектива, руснаците са навсякъде.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|