SoldierBoy
Beginner

Неактивен
Публикации: 31
Технология на ферментационните продукти II курс
|
 |
« Отговор #30 -: 06 септември , 2009, 23:10:54 » |
|
Нз дали точно тука трябва да задам този си въпрос, но все пак...искам да питам Pecito тъй като съм приет Технология на ферментационните продукти как стой въпроса с учебниците, в смисъл за тази специалност отделно на френски ли са учебниците или пак са си на български просто лекцийте са на френски ? Мерси предварително
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #31 -: 06 септември , 2009, 23:41:39 » |
|
За нас учебници има,но са много малко издадените на френски и които се иска от нас да си вземем и да учим по тях.Това са статистика,математика...Даже други не се сещам.Механиката я учим на френски,но трябва учебника и ръководството на български да си закупим...По принцип учим предимно от лекции и това си е напълно достатъчно,за да си вземеш изпитите. Не мисля,че от сега трябва да се притесняваш за учебници.Когато започне учебната година всеки преподавател ще ви каже изискванията си и дали е нужно и какъв учебник ви трябва.А и тук не е както в гимназията.Учи се едва,когато имаш някакво контролно за освобождаване на материал от изпит или направо за изпита. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
SoldierBoy
Beginner

Неактивен
|
 |
« Отговор #32 -: 06 септември , 2009, 23:53:23 » |
|
Да де ами , защото аз четох ,че можело и от библиотеката да се вземат някакви учебници и затова питам и също ми беше интересно как става номера с това да си записваш лекциите на френски и да учиш и всичко въобще, аз малко се притеснявам защото моето ниво по френски е някакво средно положение ... а това че не е като в гимназията ми е предело ясно  ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: 07 септември , 2009, 11:55:48 » |
|
Това за учебници от библиотеката не важи за нас.А и не мисля,че е нужно още преди да е започнала учебната година всеки да ходи да си търси учебници при положение,че незнае точно какво му трябва. Относно френския....малко нагорно идва в началото,но не се притеснявай ще свикнеш.Ако нещо ще помагам  Лекции,протоколи.... Събирай сили от сега и се забавлявай,защото това,което те чака от 28ми нататък не е много леко  (нямам за цел да те плаша). Успех! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ginko_biloba
|
 |
« Отговор #34 -: 07 септември , 2009, 12:10:44 » |
|
А и тук не е както в гимназията.Учи се едва,когато имаш някакво контролно за освобождаване на материал от изпит или направо за изпита.  PeCiTo, спечи малко зайците, че така както я караш, ще се отпуснат от началото и никакъв изпит няма да вземат после!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #35 -: 07 септември , 2009, 12:17:47 » |
|
Не искам да ги спичам от сега,че много бързо ще се откажат да учат тази специалност  Просто ги надъхвам  Имат нужда 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SoldierBoy
Beginner

Неактивен
|
 |
« Отговор #36 -: 07 септември , 2009, 12:33:57 » |
|
мерси много за инфото, ако наистина има нещо през годината ще те питам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gen4eto21
Baby
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #37 -: 24 юли , 2010, 11:56:27 » |
|
Здравейте.Тази година съм приета в УХТ - Технология на ферментационните продукти и бих искала да ви попитам как е нивото,положението трудно ли е и дали в програмата е застъпен в голяма степен английския език и какво по точно се изучава първата година.Благодаря ви предварително Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
|
|
|
|
« Последна редакция: 24 юли , 2010, 16:21:43 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #38 -: 24 юли , 2010, 16:31:48 » |
|
Учебен план -> http://www.uft-plovdiv.bg/old_ver/bg/ect/tehgnol/technologichen_fr.htmЗа повече инфо за специалността прегледай предните мнения.Относно английския не бих казала,че се изучава на много високо ниво.В тази специалност се изучават и английски и френски език до 4 курс (включително).В началото е трудно,но се свиква.Първите 2 години е скучно и идва малко нагорно с тези математики,физики,статистиката...По-голямата част от предметите през тези 2 години се изучават на френски.От трети курс става по-интересно,когато започват да се изучават специалните предмети.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #39 -: 24 юли , 2010, 23:02:03 » |
|
Здравейте. Аз съм приет тази година в тази специалност и по принцип не разбирам много химията и математиката, единствено френския. Но имам голямо желание да ги науча и предполагам другата седмица ще се запиша. Има ли още бъдещи колеги тука? Късмет на всички и трудно или не... лесното никога не ми е било присърце 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gen4eto21
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #40 -: 25 юли , 2010, 13:56:21 » |
|
Здр колега и аз сам приета там приятно ми е да се запознаем. Няма да се предаваме само напред 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #41 -: 25 юли , 2010, 17:13:26 » |
|
Ами ние още не сме се запознали така че как ще ти е приятно  Я давай на лични - ако искаш ми прати скайпа си.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
astalavista
Baby
Неактивен
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #42 -: 25 юли , 2010, 19:06:04 » |
|
аз също съм приет в тази специалност  )))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #43 -: 25 юли , 2010, 23:40:01 » |
|
Супер събираме се армията 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gen4eto21
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #44 -: 26 юли , 2010, 12:03:46 » |
|
genka_pz - skype дайте и вие някакви координати РЕДАКТИРАНО! МОЛЯ, ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА.
|
|
|
|
« Последна редакция: 26 юли , 2010, 12:29:59 от georgidb »
|
Активен
|
|
|
|
|