uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:00:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Teхнология на ферментационните продукти  (Прочетена 11160 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Технология на ферментационните продукти II курс

Профил Ел. поща
« Отговор #30 -: 06 септември , 2009, 23:10:54 »

Нз дали точно тука трябва да задам този си въпрос, но все пак...искам да питам Pecito тъй като съм приет Технология на ферментационните продукти как стой въпроса с учебниците, в смисъл за тази специалност отделно на френски ли са учебниците или пак са си на български просто лекцийте са на френски ? Мерси предварително
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #31 -: 06 септември , 2009, 23:41:39 »

За нас учебници има,но са много малко издадените на френски и които се иска от нас да си вземем и да учим по тях.Това са статистика,математика...Даже други не се сещам.Механиката я учим на френски,но трябва учебника и ръководството на български да си закупим...По принцип учим предимно от лекции и това си е напълно достатъчно,за да си вземеш изпитите.
Не мисля,че от сега трябва да се притесняваш за учебници.Когато започне учебната година всеки преподавател ще ви каже изискванията си и дали е нужно и какъв учебник ви трябва.А и тук не е както в гимназията.Учи се едва,когато имаш някакво контролно за освобождаване на материал от изпит или направо за изпита.  Намигване
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: 06 септември , 2009, 23:53:23 »

Да де ами , защото аз четох ,че можело и от библиотеката да се вземат някакви учебници и затова питам и също ми беше интересно как става номера с това да си записваш лекциите на френски и да учиш и всичко въобще, аз малко се притеснявам защото моето ниво по френски е някакво средно положение  ... а това че не е като в гимназията ми е предело ясно  Намигване...
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: 07 септември , 2009, 11:55:48 »

Това за учебници от библиотеката не важи за нас.А и не мисля,че е нужно още преди да е започнала учебната година всеки да ходи да си търси учебници при положение,че незнае точно какво му трябва.
Относно френския....малко нагорно идва в началото,но не се притеснявай ще свикнеш.Ако нещо ще помагам  Намигване Лекции,протоколи....
Събирай сили от сега и се забавлявай,защото това,което те чака от 28ми нататък не е много леко Намигване (нямам за цел да те плаша).
Успех! Нерешителен
Активен

ginko_biloba
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 247

Профил
« Отговор #34 -: 07 септември , 2009, 12:10:44 »

А и тук не е както в гимназията.Учи се едва,когато имаш някакво контролно за освобождаване на материал от изпит или направо за изпита.  Намигване

PeCiTo, спечи малко зайците, че така както я караш, ще се отпуснат от началото и никакъв изпит няма да вземат после!
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: 07 септември , 2009, 12:17:47 »

Не искам да ги спичам от сега,че много бързо ще се откажат да учат тази специалност  Намигване Просто ги надъхвам  Намигване Имат нужда  Намигване
Активен

SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #36 -: 07 септември , 2009, 12:33:57 »

мерси много за инфото, ако наистина има нещо през годината ще те питам  Усмивчица
Активен
gen4eto21
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #37 -: 24 юли , 2010, 11:56:27 »

Здравейте.Тази година съм приета в УХТ - Технология на ферментационните продукти и бих искала да ви попитам как е нивото,положението трудно ли е и дали в програмата е застъпен в голяма степен английския език и какво по точно се изучава първата година.Благодаря ви предварително Усмивчица

Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
« Последна редакция: 24 юли , 2010, 16:21:43 от PeCiTo » Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: 24 юли , 2010, 16:31:48 »

Учебен план -> http://www.uft-plovdiv.bg/old_ver/bg/ect/tehgnol/technologichen_fr.htm

За повече инфо за специалността прегледай предните мнения.Относно английския не бих казала,че се изучава на много високо ниво.В тази специалност се изучават и английски и френски език до 4 курс (включително).В началото е трудно,но се свиква.Първите 2 години е скучно и идва малко нагорно с тези математики,физики,статистиката...По-голямата част от предметите през тези 2 години се изучават на френски.От трети курс става по-интересно,когато започват да се изучават специалните предмети.
Активен

spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

ТФП

Профил
« Отговор #39 -: 24 юли , 2010, 23:02:03 »

Здравейте. Аз съм приет тази година в тази специалност и по принцип не разбирам много химията и математиката, единствено френския. Но имам голямо желание да ги науча и предполагам другата седмица ще се запиша.
Има ли още бъдещи колеги тука?
Късмет на всички и трудно или не... лесното никога не ми е било присърце  Намигване
Активен

gen4eto21
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: 25 юли , 2010, 13:56:21 »

Здр колега и аз сам приета там приятно ми е да се запознаем. Няма да се предаваме само напред Плезещ се
Активен
spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

ТФП

Профил
« Отговор #41 -: 25 юли , 2010, 17:13:26 »

Ами ние още не сме се запознали така че как ще ти е приятно  Ухилен Я давай на лични - ако искаш ми прати скайпа си.
Активен

astalavista
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #42 -: 25 юли , 2010, 19:06:04 »

аз също съм приет в тази специалност Усмивчица)))
Активен
spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

ТФП

Профил
« Отговор #43 -: 25 юли , 2010, 23:40:01 »

Супер събираме се армията  Ухилен
Активен

gen4eto21
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #44 -: 26 юли , 2010, 12:03:46 »

genka_pz - skype дайте и вие някакви координати Усмивчица

РЕДАКТИРАНО! МОЛЯ, ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА.
« Последна редакция: 26 юли , 2010, 12:29:59 от georgidb » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.167 секунди с 19 запитвания.