uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:55:04 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Teхнология на ферментационните продукти  (Прочетена 11163 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Технология на ферментационните продукти II курс

Профил Ел. поща
« Отговор #45 -: 26 юли , 2010, 13:58:43 »

Спокойно колеги няма от какво да се притенявате аз ще съм 2 курс тази специалност...не казвам че е лесно но не е и невъзможно в първи курс единствено математиката ще ви затрудни най-много другото се взима  Намигване , ако ви интересува нещо питайте Усмивчица
Активен
spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

ТФП

Профил
« Отговор #46 -: 26 юли , 2010, 17:32:00 »

Мен ме интересува самия учебен процес как е, имам предвид какво свободно време остава, задължително ли е всеки ден да се ходи на лекции или не правят проблем ако понякога отсъстваш, абе такива неща.
Активен

SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #47 -: 26 юли , 2010, 17:45:19 »

по принцип никой нищо няма да ти каже ако не си в някоя лекция...но ние в тази специалност сме малко не сме в поток тъй като ни се преподава на френски...и нали се сещаш че с времете преподавателите започват да се усещат...се пак вие ще сте като един клас Усмивчица... а относно свободното време има си достатъчни има дни в които ще си почти цял ден в университета други дни ще си примерно само след обяд или преди обяд и така Усмивчица
Активен
spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

ТФП

Профил
« Отговор #48 -: 26 юли , 2010, 19:20:49 »

Супер, значи ще се отсъства умерено  Ухилен
Активен

SoldierBoy
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #49 -: 26 юли , 2010, 21:12:18 »

като започнеш сам ще разбереш кога може и кога не Усмивчица
Активен
katntn
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #50 -: 05 август , 2010, 19:49:12 »

и аз съм приета в тази специалност Усмивчица пишете ми на скайп katntn да се запознаем  Плезещ се
Активен
gen4eto21
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #51 -: 14 август , 2010, 10:39:49 »

Някой може ли да ми каже как горе-долу са разпределени лекциите за специалността - технология на ферментационните продукти. Пишете!
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #52 -: 14 август , 2010, 14:26:08 »

Програмата ще излезе няколко дни преди началото на учебната година.  Намигване
А как горе-долу се разпределят ... от сутрин до вечер с няколко часа почивка.Имало е дни,в които сме прекарвали по цял ден в университета,но е имало и други,в които сме имали по едно упражнение или лекция и после денят ни е свободен.Имало е и случаи на цял почивен ден през седмицата,но е имало и случаи,в които сме имали часове и в събота.  Усмивчица Така,че всичко е относително.Дано ви направят по-лека програма първия семестър.По-добре да се учи 5 дни в седмицата,но програмата да не е толкова наблъскана и да има време за отдих от университета.
Успех,колеги!  Намигване
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Яж
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #53 -: 23 август , 2010, 14:42:49 »

и аз съм приета в тази специалност Усмивчица пишете ми на скайп katntn да се запознаем  Плезещ се

Писах ти в Скайп ... КОЛЕЖКЕ Смотан
Активен
gen4eto21
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #54 -: 28 август , 2010, 19:44:25 »

Здр колега, моят скайп е genka_pz. Пиши да се запознаем
Активен
spitfirebg
VIP Member

Неактивен Неактивен

ТФП

Профил
« Отговор #55 -: 26 септември , 2010, 13:48:52 »

Абе добре значи Б група съм и имам лекции през четните седмици. Утре започва първа седмица, но не мога още да схвана как се смятат? Четни и нечетни седмици на месеца или четни и нечетни от започването (утре)? Тоест утре е нечетна и аз нямам лекции, а следващата е четна и имам и така нататък?
Абе петъка е много як  Ухилен само физкултура. А кога и къде ще записваме спортовете?
Активен

strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #56 -: 26 септември , 2010, 19:34:03 »

Абе добре значи Б група съм и имам лекции през четните седмици. Утре започва първа седмица, но не мога още да схвана как се смятат? Четни и нечетни седмици на месеца или четни и нечетни от започването (утре)? Тоест утре е нечетна и аз нямам лекции, а следващата е четна и имам и така нататък?
Абе петъка е много як  Ухилен само физкултура. А кога и къде ще записваме спортовете?

четна или нечетна седмица зависи от утре - семестриална се има предвид Усмивчица Утре започва първата - нечетна и т.н. Спорт - на първото занятие, като отидете ще ви дадат възможност за избор и се записвате Усмивчица
Активен
astalavista
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #57 -: 19 януари , 2011, 18:31:07 »

Може ли  да мина от редовно на задочно обучение по тази професия? Как стоят нещата? Благодаря предварително Усмивчица
Активен
asdd
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 754

Тех. на зърнени, фуражни, хлебни и слад.продукти

Профил WWW
« Отговор #58 -: 19 януари , 2011, 18:56:14 »

Тази специалност няма задочно обучение, само редовно обучение е .
Активен

ТЗФХСП - Facebook

Grizabella - Memory
Спомени, погледни към луната, остави спомените да те водят.И ако успееш да откриеш смисъла на щастието, тогава нов живот ще започне.
Jeiny
Old Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 63

ТЗЗИННХ

Профил
« Отговор #59 -: 05 юли , 2011, 18:45:00 »

Леле нз за вас ама аз яко се наплаших от ТФП  Ухилен Писала съм я на първо желание защото много ми хареса и учебният план и реализацията и т.н., но с този френски език направо откачих като прочетох в темата  Шокиран Аз съм учила в езикова паралелка и френският ми беше втори език и честно казано не се учеше толкова усърдно (по 2 часа на седмица) и долу горе знам някои неща, грамитики и общо взето разбирам какво ми се говори ама... та кажете дали да се отказвам докато е време  Смотан Така или иначе до колкото знам ако си приет първа желана специалност не можеш да чакаш друго класиране за друга специалност нали?  Намигване
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.06 секунди с 20 запитвания.