SoldierBoy
Beginner

Неактивен
Публикации: 31
Технология на ферментационните продукти II курс
|
 |
« Отговор #45 -: 26 юли , 2010, 13:58:43 » |
|
Спокойно колеги няма от какво да се притенявате аз ще съм 2 курс тази специалност...не казвам че е лесно но не е и невъзможно в първи курс единствено математиката ще ви затрудни най-много другото се взима  , ако ви интересува нещо питайте 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #46 -: 26 юли , 2010, 17:32:00 » |
|
Мен ме интересува самия учебен процес как е, имам предвид какво свободно време остава, задължително ли е всеки ден да се ходи на лекции или не правят проблем ако понякога отсъстваш, абе такива неща.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SoldierBoy
Beginner

Неактивен
|
 |
« Отговор #47 -: 26 юли , 2010, 17:45:19 » |
|
по принцип никой нищо няма да ти каже ако не си в някоя лекция...но ние в тази специалност сме малко не сме в поток тъй като ни се преподава на френски...и нали се сещаш че с времете преподавателите започват да се усещат...се пак вие ще сте като един клас  ... а относно свободното време има си достатъчни има дни в които ще си почти цял ден в университета други дни ще си примерно само след обяд или преди обяд и така
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #48 -: 26 юли , 2010, 19:20:49 » |
|
Супер, значи ще се отсъства умерено 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SoldierBoy
Beginner

Неактивен
|
 |
« Отговор #49 -: 26 юли , 2010, 21:12:18 » |
|
като започнеш сам ще разбереш кога може и кога не 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katntn
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #50 -: 05 август , 2010, 19:49:12 » |
|
и аз съм приета в тази специалност  пишете ми на скайп katntn да се запознаем 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gen4eto21
Baby
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #51 -: 14 август , 2010, 10:39:49 » |
|
Някой може ли да ми каже как горе-долу са разпределени лекциите за специалността - технология на ферментационните продукти. Пишете!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #52 -: 14 август , 2010, 14:26:08 » |
|
Програмата ще излезе няколко дни преди началото на учебната година.  А как горе-долу се разпределят ... от сутрин до вечер с няколко часа почивка.Имало е дни,в които сме прекарвали по цял ден в университета,но е имало и други,в които сме имали по едно упражнение или лекция и после денят ни е свободен.Имало е и случаи на цял почивен ден през седмицата,но е имало и случаи,в които сме имали часове и в събота.  Така,че всичко е относително.Дано ви направят по-лека програма първия семестър.По-добре да се учи 5 дни в седмицата,но програмата да не е толкова наблъскана и да има време за отдих от университета. Успех,колеги! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
Яж
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #53 -: 23 август , 2010, 14:42:49 » |
|
и аз съм приета в тази специалност  пишете ми на скайп katntn да се запознаем  Писах ти в Скайп ... КОЛЕЖКЕ 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gen4eto21
Baby
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #54 -: 28 август , 2010, 19:44:25 » |
|
Здр колега, моят скайп е genka_pz. Пиши да се запознаем
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
spitfirebg
|
 |
« Отговор #55 -: 26 септември , 2010, 13:48:52 » |
|
Абе добре значи Б група съм и имам лекции през четните седмици. Утре започва първа седмица, но не мога още да схвана как се смятат? Четни и нечетни седмици на месеца или четни и нечетни от започването (утре)? Тоест утре е нечетна и аз нямам лекции, а следващата е четна и имам и така нататък? Абе петъка е много як  само физкултура. А кога и къде ще записваме спортовете?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #56 -: 26 септември , 2010, 19:34:03 » |
|
Абе добре значи Б група съм и имам лекции през четните седмици. Утре започва първа седмица, но не мога още да схвана как се смятат? Четни и нечетни седмици на месеца или четни и нечетни от започването (утре)? Тоест утре е нечетна и аз нямам лекции, а следващата е четна и имам и така нататък? Абе петъка е много як  само физкултура. А кога и къде ще записваме спортовете? четна или нечетна седмица зависи от утре - семестриална се има предвид  Утре започва първата - нечетна и т.н. Спорт - на първото занятие, като отидете ще ви дадат възможност за избор и се записвате
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
astalavista
Baby
Неактивен
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #57 -: 19 януари , 2011, 18:31:07 » |
|
Може ли да мина от редовно на задочно обучение по тази професия? Как стоят нещата? Благодаря предварително 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #58 -: 19 януари , 2011, 18:56:14 » |
|
Тази специалност няма задочно обучение, само редовно обучение е .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jeiny
Old Member

Неактивен
Публикации: 63
ТЗЗИННХ
|
 |
« Отговор #59 -: 05 юли , 2011, 18:45:00 » |
|
Леле нз за вас ама аз яко се наплаших от ТФП  Писала съм я на първо желание защото много ми хареса и учебният план и реализацията и т.н., но с този френски език направо откачих като прочетох в темата  Аз съм учила в езикова паралелка и френският ми беше втори език и честно казано не се учеше толкова усърдно (по 2 часа на седмица) и долу горе знам някои неща, грамитики и общо взето разбирам какво ми се говори ама... та кажете дали да се отказвам докато е време  Така или иначе до колкото знам ако си приет първа желана специалност не можеш да чакаш друго класиране за друга специалност нали? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|