|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #15 -: 12 ноември , 2009, 08:16:30 » |
|
Кетъринг 4-ти курс - номер едно  Аз също се забавлявах много  МНого се радвам, че студентите от първи курс също бяха на тази вечер
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jompy1936
Baby
Неактивен
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #16 -: 12 ноември , 2009, 11:56:19 » |
|
Кетъринг 4-ти курс - номер едно  Аз също се забавлявах много  МНого се радвам, че студентите от първи курс също бяха на тази вечер искате ли всеки месец да си правим такъв празник на специалността щом на всички толкова ви е харесало 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #17 -: 12 ноември , 2009, 11:59:24 » |
|
Кетъринг 4-ти курс - номер едно  Аз също се забавлявах много  МНого се радвам, че студентите от първи курс също бяха на тази вечер искате ли всеки месец да си правим такъв празник на специалността щом на всички толкова ви е харесало  в същия състав, или ще дойдат още повече хора  хубаво е да се познаваме кои сме в катедрата
|
|
|
|
« Последна редакция: 12 ноември , 2009, 15:19:13 от strenzfelder »
|
Активен
|
|
|
|
HarDy
Baby
Неактивен
Туризъм
|
 |
« Отговор #18 -: 12 ноември , 2009, 14:26:01 » |
|
Кетъринг 4-ти курс - номер едно  Аз също се забавлявах много  МНого се радвам, че студентите от първи курс също бяха на тази вечер искате ли всеки месец да си правим такъв празник на специалността щом на всички толкова ви е харесало  Eстествено може да пропуснем игрите ,само DJ и да си платим куверта ... нз за всеки месец ама на 2 месеца е идеално , мен ако ме питаш през ден съм навит 
|
|
|
|
|
Активен
|
Сладури !
|
|
|
|
|
|
GEROV
|
 |
« Отговор #20 -: 12 ноември , 2009, 22:11:41 » |
|
Може направо за 8-ми...Хем всички ще са заедно... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
k0cTaHeB
Baby
Неактивен
Хотелиерство и ресторантьорство 1-ви курс
|
 |
« Отговор #21 -: 13 ноември , 2009, 14:56:44 » |
|
Празника си беше медец,отвсякъде. Евала на 4-токурсници,че спазват таква хубава традиция,та даже и създадоха нова. Страхотно се забавлявах,всички бяха толкоз весели и готини.Евала. Поздрави 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #23 -: 14 ноември , 2009, 12:47:27 » |
|
Стояне кво става бе колега  айде в понеделник има една оферта отностно 8-ми ще я кажем на всички в часа по туризъм - Божидар я предлага и е евтина Не забравяйте батковците и каките
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
k0cTaHeB
Baby
Неактивен
Хотелиерство и ресторантьорство 1-ви курс
|
 |
« Отговор #24 -: 14 ноември , 2009, 22:54:51 » |
|
Стояне кво става бе колега  айде в понеделник има една оферта отностно 8-ми ще я кажем на всички в часа по туризъм - Божидар я предлага и е евтина Най сетне. П.С. Продължаваме да си чакаме фотоматериал от "Деня на специалността" Колежките и компанията с който после бяхме във Фамозо да не се услушват,СНИМКИ,СНИМКИ !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #25 -: 15 ноември , 2009, 17:35:42 » |
|
Стояне кво става бе колега  айде в понеделник има една оферта отностно 8-ми ще я кажем на всички в часа по туризъм - Божидар я предлага и е евтина Най сетне. П.С. Продължаваме да си чакаме фотоматериал от "Деня на специалността" Колежките и компанията с който после бяхме във Фамозо да не се услушват,СНИМКИ,СНИМКИ ! Абе, направи ми впечатление, че зайците се изнизаха тихомълком, ама никой не ни покани да идем заедно във Фамозо - бива ли така, млади колеги
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Johnnie_Walker
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #26 -: 15 ноември , 2009, 18:33:06 » |
|
То беше решено всички да идем в Папараци,ама беше пълно и всички се разпръснаха ,кои в Инфи ,кои във Фамозо и т.н. .... Аз иначе поканих едни каки да дойдат с нас ама не вързаха
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #28 -: 16 ноември , 2009, 22:44:18 » |
|
междудругото в катедрата искат да съберат снимки от тази вечер... така че всеки с по една флашка и да сваля материала при техническите сътрудници на катедрата
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HarDy
Baby