uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:38:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 10.11.2009 Деня на специалността ...  (Прочетена 4561 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
k0cTaHeB
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Хотелиерство и ресторантьорство 1-ви курс

Профил Ел. поща
« Отговор #30 -: 17 ноември , 2009, 19:36:15 »

то и аз поканих ама..... Смотан иначе плана наистина беше в папараци всички но вътре имаше хора и по тавана  Смотан
По тавана, по тавана ..... колко да са били по тавана  Смотан Смотан Смотан Ние 2ри курс зарибихме Инфи - бозева работа (30 - 45 мин) и след това отидохме във Фамозо дето вече част от 1ви курс се раздаваха макар отделени от нас  Тъжен Млъкнал  Смотан Намигване

Забелязах Ви аз,ама уви,много съм тъп,тряяше да ви замъкна при нас...таз грешка трябва да се поправи следващия път  Целувчица Нерешителен Ухилен.

Колеги приемете извиненията ни...още не ние дошъл акъла Завърти очи Шокиран
Активен
marty90
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Туризъм на английски

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: 20 ноември , 2009, 00:30:11 »

то и аз поканих ама..... Смотан иначе плана наистина беше в папараци всички но вътре имаше хора и по тавана  Смотан
По тавана, по тавана ..... колко да са били по тавана  Смотан Смотан Смотан Ние 2ри курс зарибихме Инфи - бозева работа (30 - 45 мин) и след това отидохме във Фамозо дето вече част от 1ви курс се раздаваха макар отделени от нас  Тъжен Млъкнал  Смотан Намигване

HarDy, трябваше пък ние с Алекс да те замъкнем в Планета...Ние там си изкарахме мноооооого готино..другия път - с нас!
Активен

HarDy
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Туризъм

Профил
« Отговор #32 -: 24 ноември , 2009, 18:09:20 »

HarDy, трябваше пък ние с Алекс да те замъкнем в Планета...Ние там си изкарахме мноооооого готино..другия път - с нас!

Еми вие се изпарихте все едно видяхте дявола  Засрамен Сигурен съм,че ако бях дошъл с вас още по-готино бих си изкарал  Нерешителен Иначе нямате проблем, само ме викате и идвам  Целувчица  Плачещ
Активен

Сладури !
k0cTaHeB
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Хотелиерство и ресторантьорство 1-ви курс

Профил Ел. поща
« Отговор #33 -: 10 ноември , 2010, 22:57:12 »

Таз година беше луда работа! Стопански факултет номер 1!

Жалко, че е по веднъж на година Усмивчица
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.081 секунди с 19 запитвания.