|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #15 -: 04 декември , 2009, 19:30:39 » |
|
В темата за наградите беше споменато , че стопанският факултет нямат право на награди.
благодаря 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shoshi
Baby
Неактивен
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #16 -: 11 декември , 2009, 08:34:56 » |
|
Последно стопански факултет имат ли право да кандидатстват за награди, защотот тъкмо се навихме да подаваме документи и сега прочетох предишното мнение и се чудя дали е така, аз знам,че всички имаме право да кандидатстваме за наградите?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #17 -: 11 декември , 2009, 11:46:13 » |
|
Стопански факултет нямат право на награди.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 15 декември , 2009, 17:32:19 » |
|
Колеги, остават още два дни за подаване на документи за награда. Ако има някой, на когото даден преподавател не иска да му разпише Служебната бележка за доклада, реферата и т.н. да отиде при доц. К. Иванов, той ще му даде подпис. Оказа се, че дори може да кандидатствате с проектите по машинознание за редукторите. Хайде, активизирайте се. Малко време остана. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: 19 декември , 2009, 22:30:04 » |
|
Уважаеми студенти,
Приключи срокът за кандидатстване за награди чрез интернет страницата на проекта. До 18 декември 2009 г. следва да подадете формуляра за награда и на хартиен носител във вашето висше училище. В срок до 20 декември 2009 г. висшите училища следва да потвърдят формулярите на студентите. Класирането за награди ще бъде обявено на интернет страницата на проекта на 21 декември 2009 г. след 12:00 ч и всеки студент ще може да провери класиран ли е за награда като влезе в системата. Класираните студенти следва да въведат IBAN номер на банкова сметка, ако не са направили това при подаване на формуляра, до 30 декември 2009 г. Тъй като съгласно условията на проекта наградите са за първия семестър на учебната 2009/2010 г. и следва да бъдат изплатени в края на семестъра, тяхното изплащане ще бъде през месец януари на 2010 година.
Желаем ви весели празници! http://eurostipendii.mon.bg
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
stoi4o_hristozov
|
 |
« Отговор #20 -: 21 декември , 2009, 17:30:50 » |
|
Здравейте искам да попитам неще свързано с класирането : на профила ми пи6е : класиран 5 награда 200лв. Интересува ме това 5 какво озна4ава , понеже не вси4ки го имат.
|
|
|
|
|
Активен
|
Ако не си част от решението, бъди част от проблема.
|
|
|
KUDAPV
Студентски съвет
Baby
Неактивен
Публикации: 3
Комисия по Учебна Дейност и Адм.Правни Въпроси
|
 |
« Отговор #21 -: 21 декември , 2009, 20:10:04 » |
|
на мен също ми го пишеше на компютър в университета като проверявах, но на този вкъщи не ми го пишеше. Според мен може да е някаква грешка!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Slackware
|
 |
« Отговор #22 -: 21 декември , 2009, 23:03:35 » |
|
Здравейте искам да попитам неще свързано с класирането : на профила ми пи6е : класиран 5 награда 200лв. Интересува ме това 5 какво озна4ава , понеже не вси4ки го имат.
Спокойно, със сигурност не значи " 5x200лв"
|
|
|
|
|
Активен
|
Балкана е мъдростта, Рила и Пирин са силата, а Родопа е любовта!!
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: 22 декември , 2009, 00:02:12 » |
|
Наградата е еднократна по 200лв. Това "5" не знаем какво значи. Предполага се, че е за 5те месеца.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimito
Baby
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #24 -: 18 май , 2010, 12:43:29 » |
|
научни, практически или приложни разработки kakва е процедурата за изготвянето им?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #25 -: 18 май , 2010, 19:58:55 » |
|
научни, практически или приложни разработки kakва е процедурата за изготвянето им?
кой факултет си ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jackson
Baby
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #26 -: 04 юли , 2010, 02:19:11 » |
|
Няма ли вече да почувстваме наличието на тези награди ? До кога ще се мотат ;(
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #27 -: 04 юли , 2010, 02:31:25 » |
|
Няма ли вече да почувстваме наличието на тези награди ? До кога ще се мотат ;(
Те не се мотаят , ще преведат към края на месеца , то си пише. Миналата година пак си беше така. За целите на проекта условно първият семестър обхваща месеците ноември - февруари, а втория - месеците март - юли. Останалите стипендии и награди ще бъдат изплатени в края на месец юли и началото на месец август 2010 г.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
klio1989
Baby
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #28 -: 14 август , 2010, 13:43:16 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mlight1
|
 |
« Отговор #29 -: 14 август , 2010, 16:12:34 » |
|
На мен днес ми преведоха стипендиите, а колкото за наградите в сайта пише че веднага след превеждане на парите от министерството на университетите и те ще бъдат преведени, което значи че до момента няма превод от страна на МОН към университетите и ще трябва дасе изчака още малко.
|
|
|
|
|
Активен
|
Където съм, аз там са най-добрите!
|
|
|
|