|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #45 -: 26 август , 2010, 17:07:28 » |
|
Ем да беше прочел 10 поста назад и щеше да имаш отговор на въпроса си...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #46 -: 26 август , 2010, 23:12:36 » |
|
Този проект "Студентски стипендии и награди" ако не се лъжа беше предвиден да е до 2013-та година.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #47 -: 27 август , 2010, 01:11:48 » |
|
Е те не казват че това е края...просто че са изхарчили парите и им трябва време да ги възстановят 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #48 -: 28 август , 2010, 10:30:18 » |
|
Важно уточнение!
Удължаването на срока на проект „Студентски стипендии и награди” с 2 месеца не означава, че оставащите награди за летен семестър на учебната 2009/2010 г. ще бъдат изплатени в последния възможен ден през м. ноември. В срока е необходимо да бъдат довършени и отчетени всички дейности с висшите училища - партньори на Проекта, финален отчет на Проекта, информационна кампания, финален одит и др.
Напомняме, че съгласно правилата на ОП РЧР средствата, необходими за изпълнение на дейностите по Проекта, се превеждат на МОМН на траншове, като веднага след изплащане на стипендии или награди отчитаме направените разходи и очакваме следващ транш. По тази причина изплащането на стипендиите и наградите не съвпада с рамките на семестъра в някои висши училища и това създава усещането, че изплащането се забавя, ако е след края на семестъра в съответното висше училище.
Екип на проект „Студентски стипендии и награди” http://eurostipendii.mon.bg/
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
VERITAS
|
 |
« Отговор #49 -: 28 август , 2010, 20:51:37 » |
|
Важно уточнение! .... В срока е необходимо да бъдат довършени и отчетени всички дейности с висшите училища - партньори на Проекта, финален отчет на Проекта, информационна кампания, финален одит и др. .....
Екип на проект „Студентски стипендии и награди” http://eurostipendii.mon.bg/Доколкото разбирам тези награди които трябва да ни изплатят до ноември, са последните не за тази година а изобщо?т.е къмпанията им свършва правят си отчетите и одитите и които налазил парички.., налазил, аз така го разбирам, освен ако нямат предвид отчетите само за тази година
|
|
|
|
|
Активен
|
.."бъдете реалисти и винаги нащрек истината плаче силно и е толкоз ясно ала има го човека неспособен и да чуе, за да е наясно!"
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #50 -: 29 август , 2010, 00:00:32 » |
|
Не знам според мен това са някакви междинни отчети...за 2010 защото сега се явава половината на проекта...А иначе проекта пише че е 2007-2013... не знам аз поне така си мисля... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mlight1
|
 |
« Отговор #51 -: 29 август , 2010, 06:56:20 » |
|
Тези отчети са за първия период на проекта. След това започва втория транш като за него доколкото знам може да има и някаква промяна в условията за получаване на награди, но това няма кка да се разбере преди да излязат самите условия, а самата програма ще продължи до 2013г.
|
|
|
|
|
Активен
|
Където съм, аз там са най-добрите!
|
|
|
|
Rasta_Bastard
|
 |
« Отговор #52 -: 30 август , 2010, 00:14:07 » |
|
Райче... Мразя те  И аз си се мразя  чувствам, че с теб ще си допаднем  О, със сигурност. С голямата омраза се заражда и голяма любов, който е ходил на детска градина го знае това. Иначе аз още в първи курс си направих наглите изчисления колко точно ще взема от съюза: 7 семестъра по 5 месеца = 35 месеца по 90лв = 3150лв + 6 семестъра по 200лв = 4350лв! Само не ми казвайте, че съм си правил сметката без кръчмар... П.С. Тая маска от V for Vendetta ли беше?
|
|
|
|
|
Активен
|
Ти си див Перничанин, нищо общо със Датчанин, оти носиш и на бой и на мастика (гледай го ти тoя Гъмзата)
|
|
|
|
Slackware
|
 |
« Отговор #53 -: 01 септември , 2010, 19:47:29 » |
|
Райче... Мразя те  И аз си се мразя  чувствам, че с теб ще си допаднем  О, със сигурност. С голямата омраза се заражда и голяма любов, който е ходил на детска градина го знае това. Иначе аз още в първи курс си направих наглите изчисления колко точно ще взема от съюза: 7 семестъра по 5 месеца = 35 месеца по 90лв = 3150лв + 6 семестъра по 200лв = 4350лв! Само не ми казвайте, че съм си правил сметката без кръчмар... П.С. Тая маска от V for Vendetta ли беше? За пари ли, а? За много лиии ?! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Балкана е мъдростта, Рила и Пирин са силата, а Родопа е любовта!!
|
|
|
|
Rasta_Bastard
|
 |
« Отговор #54 -: 06 септември , 2010, 06:12:01 » |
|
За много... по-малко (за съжаление  ) Ами ще пробием няколко дупчици 
|
|
|
|
« Последна редакция: 06 септември , 2010, 06:19:10 от Rasta_Bastard »
|
Активен
|
Ти си див Перничанин, нищо общо със Датчанин, оти носиш и на бой и на мастика (гледай го ти тoя Гъмзата)
|
|
|
|
RuRkO
|
 |
« Отговор #55 -: 08 септември , 2010, 12:37:40 » |
|
Уважаеми студенти,
Министерството на образованието, младежта и науката получи необходимите средства за изплащането на оставащите награди за летния семестър на учебната 2009/2010 г. Създадена е необходимата организация с цел до няколко дни сумите да бъдат по сметките на висшите училища, като своевременно ще публикуваме допълнителни съобщения за извършените преводи.
Екип на проект „Студентски стипендии и награди”
|
|
|
|
|
Активен
|
КогаТо сМелосттА тЕ напУснЕ не сЕ отЧайваЙ вдИгнИ глАвА и се ПРЕдаЙ ~!!!~
|
|
|
rai4e...
Beginner

Неактивен
Публикации: 37
ТТИ, ТЗЗИННХ
|
 |
« Отговор #56 -: 08 септември , 2010, 16:29:33 » |
|
e това беше най-добрата новина, която съм получавала от няколко дена насам
|
|
|
|
|
Активен
|
ТТИ, ТЗЗИННХ
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #57 -: 08 септември , 2010, 17:53:44 » |
|
дам тъкмо и аз я прочетох в сайта и мислех да я публикувам но RuRko ме е изпреварил 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
RuRkO