uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:05:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бакалаври 4-ти курс- при завършване....  (Прочетена 1237 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
tsukluk_d
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил WWW
« -: 10 март , 2010, 11:39:28 »

Здравейте! Миналогодишните завършили казаха, че имало много документации и разправии преди явяване на Дипломна защита- за някакъв ''отходен лист'' за тези на общежития или нещо такова?!?!... и за смятане на среден успех при учебен отдел....

Можете ли да ми кажете какво точно трябва да се направи и има ли срокове, за да се свършат тези ''задължения''Ъ??

С много от колегите няма да сме в града след сесията и бихме искали да оправим тези неща колкото се може по-рано......
Много Благодаря предварително
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #1 -: 10 март , 2010, 12:00:21 »

Не беше ли "обходен лист" Ъ?
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #2 -: 10 март , 2010, 13:54:59 »

освен обходен лист, ти е нужно и посещение на библиотеката, за да ти го заверят. така че се информирай навреме за библиотеката - всъщност и от двете библиотеки трябва заверка Усмивчица
Активен
tsukluk_d
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил WWW
« Отговор #3 -: 10 март , 2010, 15:13:52 »

А от каде се взема този ''обходен лист'' и има ли някакъв срок да се направи това или може по всяко време?
Благодаря за инфото...   Усмивчица
А нещо относно този ''среден успех''Ъ?   Ъ?
Активен
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #4 -: 10 март , 2010, 17:49:24 »

А от каде се взема този ''обходен лист'' и има ли някакъв срок да се направи това или може по всяко време?
Благодаря за инфото...   Усмивчица
А нещо относно този ''среден успех''Ъ?   Ъ?

обикновено е преди диломирането. Защото все пак някой студент може да посика да си вземе книга от библиотеката....
Активен
Марчела
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 202

кат. "Биотехнология"

Профил Ел. поща
« Отговор #5 -: 11 март , 2010, 06:36:33 »

Също така, доколкото съм запозната (на мен ми предстоят същите разправии), се прави една разходка до учебен отдел, относно справка за оценките през 4-те години - дали са нанесени в главните книги. Ако всичко е тип-топ служителките дават бележка, удостоверяваща, че студента еди кой си няма изпити. Въпросната бележка се предава в катедрата заедно с беловата на проекта (работата) преди защитата.Ако обаче има не нанесени оценки по главните книги, ще се наложи да се издирват преподаватели и да се убеждават да си свършат работата, която не са свършили когато е трябвало. Между другото, много рядко всички оценти са нанесени, така че се приготви психически. Усмивчица
Успехи от мен!
Активен

Dream on, dream on, dream on.... Dream until your dreams come true !!!
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.086 секунди с 19 запитвания.