uft-plovdiv.bg
07 февруари , 2012, 15:21:48 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Магистратура - Индустриален мениджмънт  (Прочетена 1361 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ivmann
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил Ел. поща
« -: 14 май , 2010, 12:45:52 »

Интересува ме мога ли да запиша магистратура Индустриален мениджмънт , като съм завършил бакалавър Технологичния факултет Технология на тютюневи изделия.И колко време ще трае обучението...?
« Последна редакция: 14 май , 2010, 13:57:24 от PeCiTo » Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #1 -: 14 май , 2010, 13:59:29 »

Да,можеш.След завършване на бакалавърска степен можеш да запишеш каквато си поискаш магистратура.Може и в друг университет.Мисля,че когато записваш магистратура в друг факултет обучението е 2 години,но ако магистратурата е от същия факултет, обучението е 1 година.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Sandrichka
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #2 -: 18 юли , 2011, 00:43:05 »

Да,можеш.След завършване на бакалавърска степен можеш да запишеш каквато си поискаш магистратура.Може и в друг университет.Мисля,че когато записваш магистратура в друг факултет обучението е 2 години,но ако магистратурата е от същия факултет, обучението е 1 година.

мен точно това ме интересува, в кои други университети мога да кандидатствам за магистратура?? и ако искам да е нещо съвсем различно не знам къде мога да се информирам дали трябват приравнителни изпити и т. н. съжалявам ако ви се сторои глупав въпроса, но не знам към кой да се обърна на този етап  Ъ?  Усмивчица
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #3 -: 18 юли , 2011, 01:17:35 »

Мисля, че можеш където и каквато си искаш магистратура да запишеш. Е, със сигурност ще има и някои изключения.
За информация може да се обърнеш към съответния университет, в който искаш да записваш магистратура.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.046 секунди с 20 запитвания.