|
|
|
kkpanayotov
|
 |
« Отговор #16 -: 25 юни , 2010, 12:47:22 » |
|
Много лошо...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kkpanayotov
|
 |
« Отговор #17 -: 25 юни , 2010, 18:15:33 » |
|
Днес бях до учебен отдел Записване за по-горен курс - от 28.06.2010, до 9.07.2011 Имаше и втори ред ама не го четох.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Broken
Beginner

Неактивен
Хотелиерство и ресторантьорство ( Втори курс)
|
 |
« Отговор #18 -: 25 юни , 2010, 19:34:33 » |
|
И аз имам един въпрос. Ако единият родител е починал, трябва ли да нося копие от смъртен акт?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #19 -: 25 юни , 2010, 21:58:21 » |
|
Да. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
gianna_bg
|
 |
« Отговор #20 -: 30 юни , 2010, 02:04:42 » |
|
При успех над 4.50 трябва ли да се дават уверения за брат/сестра, че са ученици/студенти?
|
|
|
|
|
Активен
|
TESSERA PRAGMATA DEN GYRIZOUN PISW STH ZHW: OI MERES POY EZHSES, TA LOGIA POY EIPES, OI PRAKSEIS POY EKANES KAI OI EYKAIRIES POY EXASES....
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #21 -: 30 юни , 2010, 12:29:20 » |
|
Не.Подаваш си всички документи без никъде да пипеш доход,брат/сестра. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
h3artl3ss
Beginner

Неактивен
Туризъм - І курс
|
 |
« Отговор #22 -: 30 юни , 2010, 23:39:20 » |
|
Кандидатствам тази година в УХТ. Искам да попитам кога ще разбера дали съм приета на общежитие и ако съм, кога трябва да си платя таксата. И нещо не много по темата, ама все пак: кога трябва да си платя първия семестър - като се записвам в УХТ или на по-късен етап?  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: 30 юни , 2010, 23:52:47 » |
|
Класирането за общежитие излиза 1-2 седмици преди началото на учебната година. Наема се плаща, когато се настаниш. Относно семестриалната такса - заплаща се, когато си приета и се записваш в съответната специалност.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
h3artl3ss
Beginner

Неактивен
Туризъм - І курс
|
 |
« Отговор #24 -: 30 юни , 2010, 23:56:36 » |
|
Класирането за общежитие излиза 1-2 седмици преди началото на учебната година. Наема се плаща, когато се настаниш. Относно семестриалната такса - заплаща се, когато си приета и се записваш в съответната специалност.
Благодаря за отговора. А кога е първият учебен ден? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mlight1
|
 |
« Отговор #25 -: 01 юли , 2010, 09:46:54 » |
|
Обикиновено е последния понеделник на септември или в началото на октомври. Ще се разбере най-много една седмица преди началото. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Където съм, аз там са най-добрите!
|
|
|
Adrian90
Baby
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #26 -: 04 юли , 2010, 23:25:28 » |
|
извинете ме, искам да попитам как стоят нещтата аз сам от Перник и щте си подавам документите от Перник за кандидастване в университета..и дали има вазможност от тук да си подам документи за общежитие.и до кога се подават документите Благодаря ви
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: 05 юли , 2010, 00:15:34 » |
|
Относно записването като студент в УХТ и подаването на документи за общежитие трябва да стане в УХТ. Сроковете за подаване на документи за общежитие са същите,каквито са и за подаване на документи за прием в УХТ през отделните класирания.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian90
Baby
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #28 -: 05 юли , 2010, 13:52:02 » |
|
Относно записването като студент в УХТ и подаването на документи за общежитие трябва да стане в УХТ. Сроковете за подаване на документи за общежитие са същите,каквито са и за подаване на документи за прием в УХТ през отделните класирания.
Блаогдаря обаче аз като сам от перник мога ли от тука да си подам документи за общежитие и до кога е срока за общтежитията или първо трябва да ме приемат и тогава да си подам документи за общтежитие ? Благодаря
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #29 -: 05 юли , 2010, 14:29:29 » |
|
Блаогдаря обаче аз като сам от перник мога ли от тука да си подам документи за общежитие и до кога е срока за общтежитията или първо трябва да ме приемат и тогава да си подам документи за общтежитие ? Благодаря Документите се подават лично или някой отива от твое име. По интернет не става. Трябва да си студент, записан, за да кандидатстваш.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|