|
Ivanov
|
 |
« Отговор #30 -: 25 август , 2010, 20:37:42 » |
|
Аз може да имам само 6 в дипломата ама не значи че сьм учил език в даскалото писаха ни оценки само за пресаствие иначе никой нямаше да влиза в часовете ... Ванче ти можеш да учиш тапотии ама на нас езика много го изискват все пак сме в такава специалност
|
|
|
|
|
Активен
|
хотелиерство и ресторантьорство 3 курс :p
|
|
|
|
mlight1
|
 |
« Отговор #31 -: 25 август , 2010, 22:11:54 » |
|
Ако преподавателя по даден език види, че нивото на езика ти е над останалите и то много над тяхното ниво, почти е сигурно че сама или сам ще ти предложи да идваш с друга група, но при всички положения групата трябва да е от твоя факултет или с други думи ако си от Технологичен факултет не може да ходиш на език с колегите си от Стопански или Технически факултет. Може да ходиш с група от друг курс или друга специалност. Но според мен изчакайте да видите нивото, което ще покриете на входящото ниво и след това се изказвайте за нивото на знания на езика, защото колегата е прав- това че имаш 6 в училище не значи че си учил езика като хората. От личен опит мога да кажа че в гимназията съм учила 4 години немски и то в езикова паралелка, но на немски не мога да кажа почти нищо, пък камо ли да проведа нормален разговор или да напиша нещо.
|
|
|
|
|
Активен
|
Където съм, аз там са най-добрите!
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #32 -: 25 август , 2010, 22:51:14 » |
|
Балистик аз имах друго предвид...нали се сещаш че някои хора примерно изобщо не са учили Английски...защото аз имам колежка която е учила Гръцки не Английски, а в университета Гръцки няма! И кфо праим!? Казваме че въпросната колежка е "галфон" както ти се изрази и няма да учим с нея!?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
GEROV
|
 |
« Отговор #33 -: 26 август , 2010, 00:44:48 » |
|
Ицо, за съжаление , ако не си научил език до сега в даскало и там са ви писали оценките за присъствие, то не се надявай сега да научиш нещо. Мога да кажа без никакво съмнение,че даскалите ми в УХТ по езиците са наистина много добри,но часовете не са достатъчно. Доколко ще си развием езиковите знания отново зависи най-вече от нас!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Ivanov
|
 |
« Отговор #34 -: 26 август , 2010, 02:51:31 » |
|
прав си
|
|
|
|
|
Активен
|
хотелиерство и ресторантьорство 3 курс :p
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #35 -: 26 август , 2010, 16:17:23 » |
|
Балистик аз имах друго предвид...нали се сещаш че някои хора примерно изобщо не са учили Английски...защото аз имам колежка която е учила Гръцки не Английски, а в университета Гръцки няма! И кфо праим!? Казваме че въпросната колежка е "галфон" както ти се изрази и няма да учим с нея!?
Когато започнах с езиците в 5-ти клас, тръгнах от нулата ... Учих 4 години и мога да кажа, че стигнах едно много добро ниво. Преместих се в средното и вместо да продължавам да надграждам върху това, което знам, се оказа че трябва да започна отначало, понеже половината никога не били учили езика, който са си избрали ... Wtf ?! И сега искате да ме убедите, че трябва да мина през това за трети път, понеже на някой си там са му писали оценки за присъствие или пък някой си учил албански преди да се запише в университета ?! Айде, няма нужда  Като се записвам в тоя университет, плащам си таксите и т.н. смятам, че имам право да искам да ми е полезен ...
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #36 -: 26 август , 2010, 16:23:19 » |
|
Е спокойно няма да е като да научиш нищо, но няма и да научиш много...повечето работи зависят от теб в университета...преподавателите са там за да ти дадат насоките...а вече всичко останало зависи от теб!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
GEROV
|
 |
« Отговор #37 -: 26 август , 2010, 17:32:58 » |
|
Абсолютно е така!!!! Има и още нещо, в унито все пак се учи първият език,а по някое време и втория по специализирани учебници за специалността, така че, balistic_007 , не се притеснявай не се започва от А и Б. Тогава щеше да си е наистина гавра, все пак всеки е учил език някога. Прецакването, малко или много, може да дойде от цялостното ниво на новите студенти, а като гледам тенденцията няма да се учудя то да е по-ниско. Все пак има варианти и шанс за теб. Надявам се да се уредят нещата в твоя полза. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrissy_pz
Baby
Неактивен
Туризъм I курс
|
 |
« Отговор #38 -: 26 август , 2010, 18:14:46 » |
|
Когато започнах с езиците в 5-ти клас, тръгнах от нулата ... Учих 4 години и мога да кажа, че стигнах едно много добро ниво. Преместих се в средното и вместо да продължавам да надграждам върху това, което знам, се оказа че трябва да започна отначало, понеже половината никога не били учили езика, който са си избрали ... Wtf ?! И сега искате да ме убедите, че трябва да мина през това за трети път, понеже на някой си там са му писали оценки за присъствие или пък някой си учил албански преди да се запише в университета ?! Айде, няма нужда  Като се записвам в тоя университет, плащам си таксите и т.н. смятам, че имам право да искам да ми е полезен ... [/quote] Като си се записал в този университет ще траеш.Това е държавен университет,а не колеж,за да си проявяваш претенциите.Всеки си плаща таксите,така че няма нужда да натякваш за тях.А относно какво е било в гимназията и преди това никой не го интересува,най-вече университета.
|
|
|
|
|
Активен
|
 ))
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #39 -: 26 август , 2010, 23:15:07 » |
|
Като си се записал в този университет ще траеш.Това е държавен университет,а не колеж,за да си проявяваш претенциите.Всеки си плаща таксите,така че няма нужда да натякваш за тях.А относно какво е било в гимназията и преди това никой не го интересува,най-вече университета.
Редактирано от администратор! Не се допуска грубо отношение във форума!При следващо такова изказване ще последва наказание!Абсолютно е така!!!! Има и още нещо, в унито все пак се учи първият език,а по някое време и втория по специализирани учебници за специалността, така че, balistic_007 , не се притеснявай не се започва от А и Б. Тогава щеше да си е наистина гавра, все пак всеки е учил език някога. Прецакването, малко или много, може да дойде от цялостното ниво на новите студенти, а като гледам тенденцията няма да се учудя то да е по-ниско. Все пак има варианти и шанс за теб. Надявам се да се уредят нещата в твоя полза.  Благодаря ти 
|
|
|
|
« Последна редакция: 01 септември , 2010, 15:07:12 от PeCiTo »
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
hrissy_pz
Baby
Неактивен
Туризъм I курс
|
 |
« Отговор #40 -: 01 септември , 2010, 13:54:41 » |
|
Редактирано от администратор! Не се допуска грубо отношение във форума!При следващо такова изказване ще последва наказание!
|
|
|
|
« Последна редакция: 01 септември , 2010, 15:07:18 от PeCiTo »
|
Активен
|
 ))
|
|
|
|
spiridoncho
Гост
|
 |
« Отговор #41 -: 02 октомври , 2010, 21:24:59 » |
|
Знае ли някой дали 2 езика се учат или само 1,защото в програмата имаме и 2ри език .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #42 -: 02 октомври , 2010, 21:34:19 » |
|
Знае ли някой дали 2 езика се учат или само 1,защото в програмата имаме и 2ри език .
Учиш един език който си записала, а в програмата може и 5 езика да пише ти си ходиш на който си записана.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|