uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:17:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Консервиране и хладилни технологии  (Прочетена 3326 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
spiridoncho
Гост
« -: 19 юли , 2010, 17:34:19 »

Здравейте,може би мястото не е тук,но моля да попитам ако някой е по-запознат каква е семестриалната такса за тази специалност.Какво точно изучава,защото в справочника пише,обаче е много кратко и недостатъчно.Моля някои компетентни личности да ми помогнат.Благодаря Усмивчица
Активен
666des666
Гост
« Отговор #1 -: 19 юли , 2010, 17:39:11 »

Годишната такса за технологичен факултет е 630лв. Моля Ви, четете малко и по другите теми вече за 3ти път го пиша аз, а отделно други колко пъти са го написали  Ухилен Успех.
Активен
hristolapkov
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: 20 юли , 2010, 23:36:42 »

И аз съм КХТ специялността е много-добра не се съмняваи но за да го разбереш ще трябва да стигнеш до 3 курс до тогава всичките технологични специялностии ще учите едно и също
Активен
spiridoncho
Гост
« Отговор #3 -: 21 юли , 2010, 13:58:57 »

работата е там че съм момиче Смотан и не знам какво точно ще се прави Усмивчица
Активен
spiridoncho
Гост
« Отговор #4 -: 29 юли , 2010, 15:49:38 »

Здравейте,значи приеха ме в тази специалност и се записах някой да знае какво се изучава и има ли други приети в нея  Усмивчица
Активен
sk0ty
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #5 -: 30 юли , 2010, 17:03:47 »

Здравей и аз съм в КХТ  Ухилен
Активен
elito
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #6 -: 02 август , 2010, 22:33:11 »

работата е там че съм момиче Смотан и не знам какво точно ще се прави Усмивчица

и аз съм като теб - момиче, което не знае какво ще прави в тази специалност - чертежи, математика, химия, физика..... Интересно ми е как се справят момичета, които не са и чували за чертане......
Активен
elito
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: 03 август , 2010, 09:06:51 »

За чертането не се тревожете то се казва ИНЖИНЕРНА ГРАФИКА и се взима много лесно ако се постараете за 2 дни и си вземате изпита гарантирано какво се учи ще разберете но има 5 изпита който трябва да се вземат за да се дипломирате
матемфизика
биохимия
топлотехника
физика
физикохимия,другите се вземат кой по лесно кой по-трудно но това са 5 най-трудни изпита и повечето колеги ги влачим

Благодаря ти за информацията! Тези 5 дисциплини в 1-ви курс ли се учат? Шокиран
Активен
elito
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: 04 август , 2010, 09:17:03 »

какви легенди се носят? Досега само ти даваш информация по тази тема - кажи нещо повече, та да сме подготвени поне малко  Усмивчица Усмивчица Усмивчица
Активен
Tensai Shinigami
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 360

КСТ - III-ти курс

Профил
« Отговор #9 -: 04 август , 2010, 09:28:38 »

Абе глупости не всичко е истина! Като дойдеш ще видиш за какво става дума...студенския фолклор го има навсякъде..., но не всичко е истина...има работи които са си вярни, други са измишльотини, а трети има доза истина в тях, но са толкова разкрасени с предаването им от уста на уста...
Активен

elito
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: 04 август , 2010, 10:22:49 »

добре де, но за какво става дума? За нещо страшно ли става въпрос? Кажете нещо по-конкретно. Усмивчица
Активен
elito
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: 04 август , 2010, 12:47:31 »

Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен , че то някой успява ли да се дипломира?
Активен
spiridoncho
Гост
« Отговор #12 -: 04 август , 2010, 15:13:11 »

малии Ухилен взема да са гътна още първи курс  Ухилен
Активен
hristolapkov
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил Ел. поща
« Отговор #13 -: 04 август , 2010, 16:37:01 »

Дипломирани всяка година има но никъде се се съобщава коя година са завършили семестриялно завършва се но след това идва голимия проблем със реализацията
Активен
Tensai Shinigami
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 360

КСТ - III-ти курс

Профил
« Отговор #14 -: 04 август , 2010, 18:51:29 »

Кое не е изтина че Пенка като ти пише двоиката чак се радва и ти се усмихва и другия път пак да заповядаш
Физика при Панчев които изка да я знаеш и по добре от него и все те връща със думите НЕ Е ДОСТАТЪЧНО КОЛЕГА и те връща
за биохимия там се взима мгого ама много трудно 2 месеца здраво учене
топлотехника ако си при Костов се взима чак 4-курс на  дати само за дипломанти(студенти който са завършили семестриялно и още си влачат изпити) там се пишеш във списъщи
Физикохимия се дава не се взима
да не забравим и статистика електротехника
За кое от горе написаното е легенда щото това си е положението

Чак пък толкова...и при доц. Георгиева и при доц. Панчев се взима изпита! Стига да си учил естествено! При единия по-малко, при другия малко повече...На доц. Георгиева ако и покажеш че имаш нещо в главата няма как да не ти пише 3-ка! Същото се отнася и за Панчев! Но не може без да знаеш нищо и да искаш да ги вземеш! За останалите изпити и преподаватели нямам мнение просто защото не съм имала при тях и няма и да имам...
Активен

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.085 секунди с 19 запитвания.