uft-plovdiv.bg
07 февруари , 2012, 15:15:58 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Консервиране и хладилни технологии  (Прочетена 3332 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Марчела
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 202

кат. "Биотехнология"

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: 04 август , 2010, 19:13:54 »

Кое не е изтина че Пенка като ти пише двоиката чак се радва и ти се усмихва и другия път пак да заповядаш
Физика при Панчев които изка да я знаеш и по добре от него и все те връща със думите НЕ Е ДОСТАТЪЧНО КОЛЕГА и те връща
за биохимия там се взима мгого ама много трудно 2 месеца здраво учене
топлотехника ако си при Костов се взима чак 4-курс на  дати само за дипломанти(студенти който са завършили семестриялно и още си влачат изпити) там се пишеш във списъщи
Физикохимия се дава не се взима
да не забравим и статистика електротехника
За кое от горе написаното е легенда щото това си е положението

И аз не съм съгласна! Панчев не ми е преподавал, бях при Гарчева и асистентката ме мразеше, но това е тема на друг разговор. Ти си реши задачите при Пенка, пък да видим как ще ти пише две! Изпита при Костов е тежък, но той е единствения в този университет, който дава страшно много шансове по време на изпита!!! Приказки от типа на "Писах много ама ме скъсаха" са абсолютни глупости! Подчертавам, за да не останете с грешно впечатление - аз съм от хората който завършиха семестриално с 5-6 изпита, не за друго, а просто защото много ме мързеше! Оправдание няма!!! След като сте записали, ще ви се наложи да четете, ако искате да си вземете изпитите, а не да харчите на мама и тати парите 4-5 години (повечето от вас). Като минала по този път знам как стоят нещата! Главите горе и смело в боя! Успехи на всички!

П.П. Много се отклоняваме от темата!
« Последна редакция: 04 август , 2010, 19:16:03 от Марчела » Активен

Dream on, dream on, dream on.... Dream until your dreams come true !!!
hristolapkov
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: 04 август , 2010, 22:32:24 »

Никой не е казал нищо лошо само казвам как стоят нещата когато колежката стигне до тези изпити дано да  си спомни какво е чела във форума
Активен
Tensai Shinigami
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 361

КСТ - III-ти курс

Профил
« Отговор #17 -: 05 август , 2010, 00:28:22 »

Не е така! Никога не знаеш къде какво може да ти потрябва...сега ти се струва излишно..., но след време може наистина да ти потрябва там където най-малко очакваш! Знам говоря като някой преподавател който Ви се струва изкукал, но е така! И може ли да си в техническия факултет (говоря специално за този факултет и за мои колеги) и да учиш примерно компютърни системи и технологии и да има колеги подчертавам КОЛЕГИ не колежки...които да не знаят мярна единица за мощност и да казват "Ами не беше ли в омове!?" И да не знаят как се измерва големина на ток, съпротивление...кое е успоредно и последователно свързване или пък разлика между прав и променлив ток! Вярно на дали ще ми трябва и ще меря някога влажност на въздуха с обезмаслен косъм или там както беше упражнението..., но има някои неща които наистина са стойностни и трябва да се знаят, да не казвам че трябва да се знаят и от обща култура!
Активен

Tensai Shinigami
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 361

КСТ - III-ти курс

Профил
« Отговор #18 -: 05 август , 2010, 00:33:45 »

Едно е да си вземеш изпита при ВЕЛИКИЯ а друго е при Гарчева не е едно и също ,а тази физика никъде няма на никой да му послужи за да държат на нея толкова много

А относно ВЕЛИКИЯ както го нарече колега...ще се видя Септември с него ако не се лъжа на 1-ви има дата...и пак ще говорим! Специално ще ти пиша ЛС дали съм го взела и ако не защо не съм го взела, но съм сигурна че няма да е защото той така е решил, а защото не съм била подготвена достатъчно! Абсолютно всеки от мойте колеги който седна и научи и имаше нещо в главата, си взе изпита без никакви проблеми, било то и с 3! И дава супер много шансове ако вижда че си учил! Мен лично ме върна 3 пъти и ми даде да си тегля нови теми, но просто нямаше как да стане защото не бях учила нищо от 2-ра част!
Активен

PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #19 -: 05 август , 2010, 23:45:06 »

Много се отклонихте от темата!  Намигване
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
ivivstz
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #20 -: 06 август , 2010, 10:26:44 »

Здравейте,може би мястото не е тук,но моля да попитам ако някой е по-запознат каква е семестриалната такса за тази специалност.Какво точно изучава,защото в справочника пише,обаче е много кратко и недостатъчно.Моля някои компетентни личности да ми помогнат.Благодаря Усмивчица

Честито на всички, които са приети в КХТ! Специалността е една от най-добрите в Технологичния факултет. Още на първия учебен ден, веднага след официалното откриване, ще се срещнете с преподавателите от специалността и ще разберете какво точно ще учите. Спокойно - чертежите не са повече, отколкото при другите технологични специалности.
Активен
hristolapkov
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил Ел. поща
« Отговор #21 -: 06 август , 2010, 16:10:02 »

Повтарям се но наистина специялносста е много добра лошото е че специялните предмети се учат чак във 3 курс чак тогава колегите ще разберат за какво са се записали но чакането ще си струва
Активен
sisa
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #22 -: 06 август , 2010, 16:25:07 »

Аз се надявам да запиша 2-ри куря и съм тази специалност след като взема 3-4 изпита.Мисля, че не съм сгрешила в избора си да я запиша.Доста е трудно, но ако седнеш да учиш стабилно се успява.Но и, че преподавателите са си гадни е така.Има такива, които ти дават шанс и други които направо се гаврят.Легендите за Панчев и Георгиева не може да ги отречем.Както и следваштите след тях - Банков, Дончев + новото попълнения по хеорганична химия - Велкова.
Активен
karina
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 271

консервиране и хладилна технология - бакалавър

Профил
« Отговор #23 -: 16 септември , 2010, 18:48:38 »

Здравейте,може би мястото не е тук,но моля да попитам ако някой е по-запознат каква е семестриалната такса за тази специалност.Какво точно изучава,защото в справочника пише,обаче е много кратко и недостатъчно.Моля някои компетентни личности да ми помогнат.Благодаря Усмивчица

Ето предметите, които се изучават:
3ти курс
Хладилни технологични съоръжения
Хладилни машини
Технология на стерилизираните консерви
Технология на сушените плодове и зеленчуци
Управление на качеството
Технология на соковете
4ти курс
Хладилници
Хладилни инсталации
Технологично обзавеждане I и II част
Технология на концентратите
Хладилна технология на растителните продукти
Хладилна технология на животинските продукти
Технология на захарно-плодовите концентрати
Активен

"Най-истински цени огнище човекът, дълги дни студувал ..."/Д. Дамянов/
Bobo
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 111

ОТВАРАЧКАТА КРИВИ КАПАЧКАТА

Профил
« Отговор #24 -: 07 октомври , 2010, 20:44:48 »

Aкo някой има лекции по ХТПС айде да ми драсне един два три реда на лична.. въобще всекакви лекци, учебници, справочници в които се съдържа думата хладилно.. ще ми привлече вниманието!!!!
Активен

Започни да правиш необхободимото, после възможното, и ще откриеш,че постигаш НЕВЪЗМОЖНОТО
gishhha
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Консервиране

Профил Ел. поща
« Отговор #25 -: 13 декември , 2010, 15:45:08 »

Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по ИНЖЕНЕРНА? Не успях да си направя всички чертежи и тая ме изгони, писа ми служебна двойка и каза да вървя на изпит.И си нямам никва идея кво ще има на изпита... Ъ?
Активен

SAAB не е просто автомобил, а начин на мислене!
Bobo
Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: 16 декември , 2010, 22:28:45 »

Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по ИНЖЕНЕРНА? Не успях да си направя всички чертежи и тая ме изгони, писа ми служебна двойка и каза да вървя на изпит.И си нямам никва идея кво ще има на изпита... Ъ?

инженерна графика? при кой учител си
Активен

Започни да правиш необхободимото, после възможното, и ще откриеш,че постигаш НЕВЪЗМОЖНОТО
gishhha
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Консервиране

Профил Ел. поща
« Отговор #27 -: 20 декември , 2010, 21:39:54 »

Показах й днес всички чертежи, завери ми книжката и сега ще правя контролна на 18ти януари.Поне не е изпит.Контролната е сравнително лесна.Иначе съм при Зоя Ходжева.
Активен

SAAB не е просто автомобил, а начин на мислене!
Bobo
Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: 21 декември , 2010, 09:27:04 »

Показах й днес всички чертежи, завери ми книжката и сега ще правя контролна на 18ти януари.Поне не е изпит.Контролната е сравнително лесна.Иначе съм при Зоя Ходжева.

ох, не знам и съвет не мога да ти дам, но като гледам се справяш сам/а.... успех
Активен

p_maldjanski
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #29 -: 18 януари , 2011, 14:04:14 »

Колеги някой да има материали по ХТРП при Карагьозов за изпита на 25.01
и по хладилни машини и инсталации при Николов
Или поне кажете кои учебници трябва да си купя
Активен
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.119 секунди с 20 запитвания.