|
Nansy
|
 |
« -: 27 юли , 2010, 21:16:27 » |
|
Здравейте, днеска се записах в тази специалност и искам да знам нещо повече за нея...Какви са възможните реализации след като я завърша? Къде мога да си намеря работа и въобще има ли бъдеще завършилите това, аз мисля, че има, но искам да чуя и други мнения... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: 27 юли , 2010, 22:45:53 » |
|
Здравей колежке и аз съм в същата специалност - днес се записах.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #2 -: 27 юли , 2010, 22:56:54 » |
|
Аз мисля, че абсолютно няма бъдеще ... затова записах коренно по-различната специалност Химия и микробиология на храните ... 
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: 27 юли , 2010, 23:02:17 » |
|
Бъдеще има във всяка една специалност стига да си намерим работа след като я завършим 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #4 -: 27 юли , 2010, 23:05:42 » |
|
Бъдеще има във всяка една специалност стига да си намерим работа след като я завършим  Но ако не си намерим работа, след като я завършим .. значи не е имала бъдеще, когато сме я записвали ?! 
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 27 юли , 2010, 23:08:00 » |
|
Времето ще покаже 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #6 -: 27 юли , 2010, 23:09:35 » |
|
balistic_007 аз не мисля, че Химия и микробиология на храните и Анализ и контрол на ХП са коренно различни специалности, напротив те се припокриват донякъде. Надявам се, че си го казал иронично 
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #7 -: 27 юли , 2010, 23:14:18 » |
|
Надявам се, че си го казал иронично  Бързо схващаш, май диър !  Да, права си ... и все пак Химията и микробиологията е оригинала  Другата специалност е била замисляна като магистърско продължение на първата ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 27 юли , 2010, 23:14:42 » |
|
Подобни са специалностите - доста общи неща имат.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #9 -: 27 юли , 2010, 23:19:20 » |
|
Ее, преди се е изучавала като магистърска степен, а сега и бакалавърска, това е много хубаво!  Незнам, но реализациите според мен за двете специалности са почти същите...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #10 -: 27 юли , 2010, 23:21:03 » |
|
Та те са 95 % еднакви ... Като са правили програмата на Контрол и анализ на храни са се чудили какво точно да променят ... затова сега при вас се набляга на аналитичната химия, докато ние учим повече микробиология 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 27 юли , 2010, 23:22:53 » |
|
Нека да не спорим и двете специалности са доста добри. До колкото разбрах Анализ и контрол сме 30 човека - 15 момчета и 15 момичета 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #12 -: 27 юли , 2010, 23:24:55 » |
|
Мен ме интересува повече реализацияте...и кво разбирам: че вие имате по-голяма възможност да си намерите работа в хеи, тъй като учите повече микробиология 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #13 -: 27 юли , 2010, 23:26:54 » |
|
Ние не спорим ... Просто ви обяснявам, коя специалност е по-добра !  Шегувам се ... Аз впрочем дълго се колебах коя от двете да избера, но като така и така са почти идентични е все тая ... Винаги мога да се преместя ако нещо не кефи, така че успех колеги ! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 27 юли , 2010, 23:28:53 » |
|
И аз бях написал второ желание микробиологията, но по ме кефи анализ и контрол на хранителни продукти 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|