|
Nansy
|
 |
« Отговор #15 -: 27 юли , 2010, 23:30:05 » |
|
Да, това е вярно, имаме шанс да се преместим.
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #16 -: 27 юли , 2010, 23:30:42 » |
|
Мен ме интересува повече реализацияте...и кво разбирам: че вие имате по-голяма възможност да си намерите работа в хеи, тъй като учите повече микробиология  Не, глупости ... Това, което можете да работите вие го можем и ние ... И обратно. Разгледай справочника - там има някакви такива общи обяснения като реализация какво се случва, след като завършим  Общо взето в МЗХ, РИОКОЗ, може да се занимаваш със сертифициране (HACCP, ISO и т.н. ) и всичките му там лаборатории за най-различни анализи ...
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #17 -: 27 юли , 2010, 23:34:40 » |
|
Това ми хареса  исках да знам къде точно можем да се реализираме, иначе съм чела справочника де...
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 27 юли , 2010, 23:37:19 » |
|
Да се надяваме след 4 години когато завършим да се отворят повече места за наще специалности 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #19 -: 27 юли , 2010, 23:39:43 » |
|
Мен най ме е страх да не мога да си намеря работа след като завърша, след 4 години учене и после без работа (не дай си Боже) ще е много кофти 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #20 -: 27 юли , 2010, 23:42:51 » |
|
Така е 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #21 -: 27 юли , 2010, 23:43:36 » |
|
Все едно пък знаеш кво ше ти мине през главата след 4 години ...  Учи там да си вземеш тапията, пък другото ше си дойде ...
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
|
georgidb
|
 |
« Отговор #22 -: 28 юли , 2010, 00:36:49 » |
|
Еееее колеги, първо честито за приема ви в УТХ и второ не се притеснявайте работа ще има за всички  . И двете специалности си имат плюсове и минуси. Сега аз навлизам в съществената час на специалността и след зимния семестър ще мога да изкажа категорично мнение, по това коя специалност е по-добра. И все пак можете да прецените сами като прегледате учебните планове на АКХП: http://dox.bg/files/dw?a=94ae80df69 и на ХМБХ: http://uft-plovdiv.bg/site_files/file/technologichen_F_MH.pdf
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
joannaa
Beginner

Неактивен
анализ и контрол на хранителните продукти
|
 |
« Отговор #23 -: 28 юли , 2010, 19:42:30 » |
|
Здравейте колегииии  аз мисля ,че и двете специалности имат своите прилики и разлики  това кой какво записва е въпрос на личен избор 
|
|
|
|
|
Активен
|
Красивите мъже поумняват,поради честите си контакти с умни жени !!! ...
|
|
|
savi_1990
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #24 -: 28 юли , 2010, 20:42:55 » |
|
Точно така. Благодарим за учебния план 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #25 -: 29 юли , 2010, 16:03:41 » |
|
....ииии няма ли още записали тази специалност? И още мнения заспециалността...? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
Анализ и контрол на хранителните продукти II курс
|
 |
« Отговор #26 -: 13 август , 2010, 20:24:50 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: 14 август , 2010, 00:12:58 » |
|
Някой може ли да ми каже, защо когато се опитам да отворя учебния план на АКХП ми пише , че липсва такъв файл? Другият линк ми се отваря безпроблемно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #28 -: 14 август , 2010, 00:58:03 » |
|
Аз мисля, че контрола се провежда в лабораторията.... Успех на новите колеги 
|
|
|
|
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #29 -: 14 август , 2010, 01:21:35 » |
|
Нищо против лабораториите  Просто моята си я харесвам повече как звучи!Както вече казах в друго отношение почти без разлика... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|