uft-plovdiv.bg
07 февруари , 2012, 15:41:55 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Анализ и контрол на хранителните продукти  (Прочетена 3988 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 139

АНАЛИЗ И КОНТРОЛ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ

Профил
« Отговор #30 -: 14 август , 2010, 22:57:20 »

Някой може ли да ми каже,  защо когато се опитам да отворя учебния план на АКХП ми пише , че липсва такъв файл? Другият линк ми се отваря безпроблемно Нерешителен
На мен ми отвори и за двете специалности...
Активен

Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
Yordan88
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 339

Биотехнологии

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: 14 август , 2010, 23:35:53 »

Усмивчица))) Ама още не сте влезли и започвате да коментирате коя специалност е по-хубава... Вие още даже и с П.Т. не сте се срещнали, а изразявате мнение.... Това, че се появяват нови специалности и нови направления може само да ни радва, а не да създава теми за спорове. Това означава, че има живот в този университет. А специално за колегата ако се интересува повече за историята на коментираните специалности може да прочете малко информация и тогава да коментира Усмивчица))
Активен

Бъди ловец на изгреви!!!
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: 15 август , 2010, 20:27:26 »

Лично аз не съм казала нищо относно коя специалност е по-добра...
Активен

Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: 17 август , 2010, 13:00:24 »

Трето класиране е излезнало, има ли нови приети колеги (колежки) тази специалност?
Активен

ninalee
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 43

Профил
« Отговор #34 -: 17 август , 2010, 13:19:14 »

Ами аз снощи цяла нощ се молих, но не съм мръднала от 1во до 3то класиране, защото навсяко класиране балът ми е сметнат НЕ със изпита по химия, а с матурата по БЕЛ. Иначе мечтата ми беше тази специалност. Някой може ли да ми каже къде и как да се оплача, защото вече не издържам, а и на тези телефони никой не ми дига или поне ми кажета, ако отида утре мога ли да си взема документите обратно?Ъ? Благодаря Ви предварително
Активен
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: 17 август , 2010, 13:29:49 »

Колко ти е бала? Иначе има приети и с бал 18 т.е. балът за специалността не е от най-високите...
Активен

ninalee
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 43

Профил
« Отговор #36 -: 17 август , 2010, 13:32:44 »

19.75 с изпита по химия, а иначе сега с матурата ми е 18.28
Активен
koika19
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 42

Анализ и контрол на хранителните продукти II курс

Профил
« Отговор #37 -: 18 август , 2010, 01:36:08 »

Ninalee, много съжалявам,че пак не се е получило  Тъжен Нерешителен Аз мисля,че те са длъжни да ти вземат по-високата оценка! Не знам как са допуснали толкова кофти грешка и то за твоя сметка  Ъ? Ти не се ли обади още след като видя,че ти е сметнат погрешно бала? Какво ти отговориха?Би трябвало да си поправят грешката, но едва ли ще стане за анализ и контрол на хранителните продукти,защото момичета на трето класиране,май въобще не са приемани в тази спецялност,а минималния бал от второ класиране е 22,680, а с член 23(не знам дали ще важи при теб) има и с 19,230. Много съжалявам  Тъжен Тъжен Тъжен

Смятам,че не си струва са се ядосваш толкова много, е вярно пръснала си доста пари и усилия,но все пак по-ценно от здравето няма! А прочети темата за прехвърляне в друга спецялност и ще видиш,че е възможно и от друг факултет да се прехвърлиш с разрешение на двамата декани.Там всичко е обяснено много подробно!Ако имаш желание и мотивация,ще успееш!А ако все пак решиш да си вземеш документите е възможно,дори ще ти върнат и 300 лева от семестриалната такса. Аз те съветвам да си влезнеш и да направиш необходимото да се прехвърлиш в спецялността,която искаш!Не се отказвай!И в никакъв случай не съжалявай,каквото и решение да вземеш!Успех! Намигване
Активен
gay4ev
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

12345678910
Профил
« Отговор #38 -: 20 август , 2010, 01:40:03 »

Трето класиране е излезнало, има ли нови приети колеги (колежки) тази специалност?
Здравейте на всички Намигване.Вчера разбрах ,че са ме приели,днес се записах и ще се виждаме за напред. Ухилен
« Последна редакция: 26 август , 2010, 20:12:12 от gay4ev » Активен

Няма грешка,има само обратна връзка.
balistic_007
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 234

Х-я и МБ на храните

balistic_
Профил Ел. поща
« Отговор #39 -: 20 август , 2010, 19:45:11 »

А специално за колегата ако се интересува повече за историята на коментираните специалности може да прочете малко информация и тогава да коментира Усмивчица))

Това за мен ли трябваше да е ?
Активен

По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
balistic_007
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 234

Х-я и МБ на храните

balistic_
Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: 20 август , 2010, 19:48:36 »

19.75 с изпита по химия, а иначе сега с матурата ми е 18.28

Нинче, душо ... Теб, все пак, какво са те приели ?! Запиши нещо в технологичния факултет и ще се преместиш след първата година - не е чак такава драма... все пак едно и също учим в началото Усмивчица Знам, че Девин разчиташе на теб, но така после ше е по-сладко ...  Ухилен
Активен

По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
Mirkin
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Just me

Профил
« Отговор #41 -: 02 септември , 2010, 15:51:04 »

Честито колеги.Хубава специялност сте си избрали.Няма да съжалявате  Усмивчица
Активен

"Анализирам и контролирам храните"
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: 14 септември , 2010, 19:44:50 »

В тази специалност учи ли се много математика? Ухилен Завърти очи
Активен

Mirkin
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Just me

Профил
« Отговор #43 -: 15 септември , 2010, 11:36:57 »

В тази специалност учи ли се много математика? Ухилен Завърти очи

Само 1-вия семестър.
Активен

"Анализирам и контролирам храните"
Nansy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: 15 септември , 2010, 13:31:22 »

Намигване Ок.   Намигване
Активен

Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.076 секунди с 20 запитвания.