|
Nansy
|
 |
« Отговор #30 -: 14 август , 2010, 22:57:20 » |
|
Някой може ли да ми каже, защо когато се опитам да отворя учебния план на АКХП ми пише , че липсва такъв файл? Другият линк ми се отваря безпроблемно  На мен ми отвори и за двете специалности...
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #32 -: 15 август , 2010, 20:27:26 » |
|
Лично аз не съм казала нищо относно коя специалност е по-добра...
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #33 -: 17 август , 2010, 13:00:24 » |
|
Трето класиране е излезнало, има ли нови приети колеги (колежки) тази специалност?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ninalee
|
 |
« Отговор #34 -: 17 август , 2010, 13:19:14 » |
|
Ами аз снощи цяла нощ се молих, но не съм мръднала от 1во до 3то класиране, защото навсяко класиране балът ми е сметнат НЕ със изпита по химия, а с матурата по БЕЛ. Иначе мечтата ми беше тази специалност. Някой може ли да ми каже къде и как да се оплача, защото вече не издържам, а и на тези телефони никой не ми дига или поне ми кажета, ако отида утре мога ли да си взема документите обратно?  Благодаря Ви предварително
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #35 -: 17 август , 2010, 13:29:49 » |
|
Колко ти е бала? Иначе има приети и с бал 18 т.е. балът за специалността не е от най-високите...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ninalee
|
 |
« Отговор #36 -: 17 август , 2010, 13:32:44 » |
|
19.75 с изпита по химия, а иначе сега с матурата ми е 18.28
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
Анализ и контрол на хранителните продукти II курс
|
 |
« Отговор #37 -: 18 август , 2010, 01:36:08 » |
|
Ninalee, много съжалявам,че пак не се е получило  Аз мисля,че те са длъжни да ти вземат по-високата оценка! Не знам как са допуснали толкова кофти грешка и то за твоя сметка  Ти не се ли обади още след като видя,че ти е сметнат погрешно бала? Какво ти отговориха?Би трябвало да си поправят грешката, но едва ли ще стане за анализ и контрол на хранителните продукти,защото момичета на трето класиране,май въобще не са приемани в тази спецялност,а минималния бал от второ класиране е 22,680, а с член 23(не знам дали ще важи при теб) има и с 19,230. Много съжалявам Смятам,че не си струва са се ядосваш толкова много, е вярно пръснала си доста пари и усилия,но все пак по-ценно от здравето няма! А прочети темата за прехвърляне в друга спецялност и ще видиш,че е възможно и от друг факултет да се прехвърлиш с разрешение на двамата декани.Там всичко е обяснено много подробно!Ако имаш желание и мотивация,ще успееш!А ако все пак решиш да си вземеш документите е възможно,дори ще ти върнат и 300 лева от семестриалната такса. Аз те съветвам да си влезнеш и да направиш необходимото да се прехвърлиш в спецялността,която искаш!Не се отказвай!И в никакъв случай не съжалявай,каквото и решение да вземеш!Успех! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gay4ev
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #38 -: 20 август , 2010, 01:40:03 » |
|
Трето класиране е излезнало, има ли нови приети колеги (колежки) тази специалност?
Здравейте на всички  .Вчера разбрах ,че са ме приели,днес се записах и ще се виждаме за напред. 
|
|
|
|
« Последна редакция: 26 август , 2010, 20:12:12 от gay4ev »
|
Активен
|
Няма грешка,има само обратна връзка.
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #39 -: 20 август , 2010, 19:45:11 » |
|
А специално за колегата ако се интересува повече за историята на коментираните специалности може да прочете малко информация и тогава да коментира )) Това за мен ли трябваше да е ?
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
|
balistic_007
|
 |
« Отговор #40 -: 20 август , 2010, 19:48:36 » |
|
19.75 с изпита по химия, а иначе сега с матурата ми е 18.28
Нинче, душо ... Теб, все пак, какво са те приели ?! Запиши нещо в технологичния факултет и ще се преместиш след първата година - не е чак такава драма... все пак едно и също учим в началото  Знам, че Девин разчиташе на теб, но така после ше е по-сладко ... 
|
|
|
|
|
Активен
|
По-добре да замълчиш и да създадеш съмнения,че си пълен малоумник,отколкото да отвориш уста и напълно да ги разсееш ....
|
|
|
Mirkin
Beginner

Неактивен
Just me
|
 |
« Отговор #41 -: 02 септември , 2010, 15:51:04 » |
|
Честито колеги.Хубава специялност сте си избрали.Няма да съжалявате 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Анализирам и контролирам храните"
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #42 -: 14 септември , 2010, 19:44:50 » |
|
В тази специалност учи ли се много математика? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mirkin
Beginner

Неактивен
Just me
|
 |
« Отговор #43 -: 15 септември , 2010, 11:36:57 » |
|
В тази специалност учи ли се много математика?  Само 1-вия семестър.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Анализирам и контролирам храните"
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #44 -: 15 септември , 2010, 13:31:22 » |
|
 Ок. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|