uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:16:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 1 или 2 години обучение за магистрите  (Прочетена 963 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
toni2020
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« -: 27 август , 2010, 12:57:04 »

Здравейте, имам въпрос за периода на обучение за магистрите и по специоално за специалност биотехнологии.Тази година завърших друг университет  в Пловдив в доста сходна специалност  -биоинформатика и видях че някои от предметите  изучаващи се в магистърската програма се припокриват с тези които вече сам училА И ДАЛИ В ТОЗИ СЛУЧАИ МОГА ДА ПОДАМ ДОКУМЕНТИ ЗА 1  година на обучение    или трябва задължително да сам завършила биотехнологии?
Активен
luckyboy
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 150

компютърни системи и технологии-4 курс

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: 27 август , 2010, 15:05:17 »

аз мисля че би трябвало да може но най-добре питай в учебен отдел
Активен
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #2 -: 28 август , 2010, 18:09:47 »

Здравейте, имам въпрос за периода на обучение за магистрите и по специоално за специалност биотехнологии.Тази година завърших друг университет  в Пловдив в доста сходна специалност  -биоинформатика и видях че някои от предметите  изучаващи се в магистърската програма се припокриват с тези които вече сам училА И ДАЛИ В ТОЗИ СЛУЧАИ МОГА ДА ПОДАМ ДОКУМЕНТИ ЗА 1  година на обучение    или трябва задължително да сам завършила биотехнологии?

От значение е професионалното направление на специалността ти. АКо тя в същото, като на нашата специалност, тогава ще си една година.
Активен
toni2020
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #3 -: 28 август , 2010, 21:39:51 »

А какво  е професионалното направление на специалност биотехнологии?Попринцип ми казаха от учебен отдел че се съпоставя това което сме учили ние и това което се учи  по бакалавърската програма биотехнологии и сверих предметите като доста от тях съвпадат.Разбира се има и такива които аз не сам учила но все пак специалностите са сходни.Надявам се да мога да запиша за 1 година защото според мен не би било честно аз и  някои завършил музика например  да сме по 2 години.
« Последна редакция: 28 август , 2010, 21:58:24 от toni2020 » Активен
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #4 -: 29 август , 2010, 17:58:35 »

А какво  е професионалното направление на специалност биотехнологии?Попринцип ми казаха от учебен отдел че се съпоставя това което сме учили ние и това което се учи  по бакалавърската програма биотехнологии и сверих предметите като доста от тях съвпадат.Разбира се има и такива които аз не сам учила но все пак специалностите са сходни.Надявам се да мога да запиша за 1 година защото според мен не би било честно аз и  някои завършил музика например  да сме по 2 години.

Професионално направление 5.11. ДИсциплини, киито са сходни може и да ти се признаят. Но няма задължителен характер. Може да се признаят, а може и да не се признаят Усмивчица
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.081 секунди с 19 запитвания.