uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:11:52
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини
:
Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012
Начало
Помощ
Търси
Вход
>
Структура и Звена на УХТ
>
Студентски общежития
>
Защо настаняването е на 11 октомври ?!?!?!?
Страници: [
1
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Защо настаняването е на 11 октомври ?!?!?!? (Прочетена 554 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
pr0gressiv3
Baby
Неактивен
Публикации: 4
Защо настаняването е на 11 октомври ?!?!?!?
«
-:
02 септември , 2010, 10:16:48 »
Защо настаняването изостава с 16 дни от започването на учебната 2010/2011 година? Нали студентските общежития дефакто са за пребиваването на студенти през учебната година, един вид улесняване с близоста до университета и прочее. И ЗАЩО по дяволите през този мистичен период нощувката е намалена с 2 лева и става 6. Това говори за умишлено изчеждане на тези които не са могли да си платят семестъра в края на месец юни. Замислете се, щом не са могли, значи не са имали възможност и дефакто излиза, че тези които нямат паричната възможност, сега трябва да платят 80-90 лева за нощувки. Толкова алчност ли има в човека който го е измислил, не може ли да се плати наем за септември и октомври, дори и тогава излиза по евтино. Уви след всеки изминал ден всяка администрация в тази държава ме изумява все повече и все повече...
Активен
Tensai Shinigami
VIP
Неактивен
КСТ - III-ти курс
Re:Защо настаняването е на 11 октомври ?!?!?!?
«
Отговор #1 -:
02 септември , 2010, 17:02:26 »
Някои които не са си платили семестъра не само не са имали пари, но може и да са нямали право..понеже не са си взели изпитите! А относно защо е на 11-ти аз не мога да ти отговоря но според мен е защотото първо класират студентите които са си запазили стаите и т.н...след това има класиране за първи курс което излиза седмица две преди началото на учебната година...Има хора които по късно си взимат изпитите...отделно има хора на бригади...не мисля че всяка седмица могат да правят класирания за групички от 5-10 човека индивидуално...поне така си мисля аз де...
Активен
mason33
Baby
Неактивен
Публикации: 18
«
Отговор #2 -:
02 септември , 2010, 17:26:02 »
Колеги,не четете ли графика ,че на 23.09.се настаняват 2 и 3 курс,а на 24.09.-4 и магистри,а за 11.10.нали са тези,които не са си подали още документите и ще ги подават до 02.10.Те още не са класирани как да ги настаняват,те сигурно още не са и редовни студенти,затова до 11.10.ще са на нощувки като гости.
Активен
pr0gressiv3
Baby
Неактивен
Публикации: 4
«
Отговор #3 -:
02 септември , 2010, 17:48:54 »
Вчера се опитах да си подам документите, днес и дефакто утре най-вероятно ще стане, но това какво значение има кога са подадени и защо ГЛУПАВОТО настаняване е две седмици след започване на годината.
П.П. Не разбрах кое е толкова смешно на колегата от горе, ако му е достатъчно смешно може той да ми плати нощувките... колкото до редовен или не редовен, просто сега имам пари сега го плащам и се оказвам ПЕЕ*АН от всякъде!
«
Последна редакция: 02 септември , 2010, 17:51:59 от pr0gressiv3
»
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP
Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
«
Отговор #4 -:
02 септември , 2010, 21:26:47 »
Колега,за общежитията има две класирания.За първото класиране документите се подават до около 8-9 юли.Този срок е за тези,които са успели да запишат по-горен курс и да си подадат документите за общежитие.Всички студенти подали в този срок документи участват в първо класиране.Тези студенти,които поради разни причини било то парични,голям брой невзети изпити или не са били предната година на общежитие и искат тази да бъдат... участват във второ класиране.За първокурсниците класирането си върви отделно.
Ако искаш може да се обърнеш към инж. Илиева.Тук има и телефоните на управителите на 5те блока.
http://uft-plovdiv.bg/?act=show_page&id=117
Активен
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Страници: [
1
]
Нагоре
Изпечатай
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
За УХТ
-----------------------------