uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:29:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Технология на месо и мляко  (Прочетена 25551 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dj_beast
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #60 -: 11 май , 2009, 20:44:50 »

Точно така аз си зех всичките изпити от 1семестър 1курс само без математиката ще пробвам пак пак.Само В групааа
Активен
dj_beast
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #61 -: 13 май , 2009, 18:11:21 »

Ае някой да даде курсови работи по техн. механика аз съм 9 номер от 121 В Бат насе
Активен
savi_ivanova
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Технология на месото и млякото

203862209
Профил
« Отговор #62 -: 18 май , 2009, 14:46:41 »

чува ли се кога 6те са изпитите по Аналити4на, механика и статистика на 121 гр. Аз съм от задочните студ 3курс ама по ред причини трябва да взимам изпитите. аз съм вариант 2 по механика
Активен

Поздрави! Сави
Slackware
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 142

ТЗФХСП 4-ти курс (доживяхме)

Профил WWW
« Отговор #63 -: 18 май , 2009, 17:41:29 »

Здравейте,предстой ми кандидатстване във вашия университет!Доста съм се запалила по него.Виждам,че в 1ви курс се изучава висша математика в тази специалност-въпроса ми е следния:Как се зимат изпитите по математика,защото не съм много добра по математика и не си струва да се запиша и да затъна още в началото!

Като гледам и по български не си много добра, ама съгурно ще издържиш матурата, тъй че спокойно  Намигване  Целувчица
Активен

Балкана е мъдростта, Рила и Пирин са силата, а Родопа е любовта!!
savi_ivanova
Member

Неактивен Неактивен

203862209
Профил
« Отговор #64 -: 27 май , 2009, 13:37:44 »

Някой знае ли сайта на катедра месо? Или поне какво имаме сутринта на 1 юни 3 курс месо и мляко по програма ( от специалните предмети)??
Активен

Поздрави! Сави
Radolinka
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил Ел. поща
« Отговор #65 -: 27 май , 2009, 18:05:49 »

чува ли се кога 6те са изпитите по Аналити4на, механика и статистика на 121 гр. Аз съм от задочните студ 3курс ама по ред причини трябва да взимам изпитите. аз съм вариант 2 по механика

Статистиката ни е на 2-ри юни, Механиката-на 18-ти, а Аналитичната химия на 26-ти юни. Усмивчица
Активен

-До къде стигна психарче? -Исках да унищожа нещо красиво...
savi_ivanova
Member

Неактивен Неактивен

203862209
Профил
« Отговор #66 -: 30 май , 2009, 09:35:45 »

Благодаря!@!!
Активен

Поздрави! Сави
nedka
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #67 -: 08 юни , 2009, 16:51:38 »

Здравейте! Бих искала да попитам , дали ще може някой от вас да ми изпрати каквито материали има по микробилогия ( Обща или на Млякото или и по двете ) !.Благодаря ви предварително. E-mail -a ми е nikita_2000_sl@abv.bg!
Активен

Технология на зърнени , фуражни , хлебни и сладкарски продукти - Магистър 2 години
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #68 -: 14 юни , 2009, 20:29:33 »

По микробиология се изучват малките гадинки  Смотан бактерики,дрождички,плесенни гъби и всякакви микроорганизми,но по принцип всички от технологичния факултет изичават дисциплина Микробиология (обща) и Микробиология (специална,било то на вино,хляб,мляко или каквато е специалността ти).

Конкретно за специалността Химия и микробиология на храните нищо не мога да кажа.Аз съм съвсем друга специалност.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
mirenceto_blg
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #69 -: 16 ноември , 2009, 18:15:22 »

Може ли да попитам колегите,дали има нашата специалност задочно и наистина ли на задочниците им дават по-лесно изпитите.Мога ли да се преместя от другата година и колко парички е семестъра
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #70 -: 16 ноември , 2009, 18:18:33 »

Семестриалната такса,ако не се лъжа беше същата,както при редовните студенти - 664лв годишно.
Можеш да се прехвърлиш задочно, това не е проблем.А дали е по-лесно там не мога да ти кажа.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
mirenceto_blg
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #71 -: 16 ноември , 2009, 18:42:42 »

Мерси много, както винаги помагаш на хората Нерешителен
Активен
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #72 -: 16 ноември , 2009, 22:39:09 »

Може ли да попитам колегите,дали има нашата специалност задочно и наистина ли на задочниците им дават по-лесно изпитите.Мога ли да се преместя от другата година и колко парички е семестъра

еее, сега дойдохме и се уплашихме!!! задочното си търсят материалите от редовното... и ако няма връзки или добро желание си е тръпка Усмивчица приета си редовно обучение, и ако нямаш основателна причина да се местиш, не го прави... поне аз смятам, че редовната форма е по-добра. За изпитите ... научи си материала, ще ти дадат на редовна сесия на редовните. А ако искаш със задочниците - ходи на датите със задочниците Усмивчица Това също е вариант Усмивчица
Активен
stoev
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Технология на месото и млякото 1курс

Профил Ел. поща
« Отговор #73 -: 23 юли , 2010, 16:31:56 »

приет съм но редовно мога ли да се прехвърля задочно
Активен
spiridoncho
Гост
« Отговор #74 -: 06 август , 2010, 17:04:02 »

някой ,който учи тази специалност ако може да даде мнение защото се прекласирах в нея и се чудя дали да остана в нея или да продължа с класирането.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.188 секунди с 19 запитвания.