EvilDee
Baby
Неактивен
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #15 -: 06 септември , 2007, 10:56:38 » |
|
така.. някой да има вече информация за интернета в блок 4.. доставчик.. качество на връзката.. скорост.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #16 -: 09 септември , 2007, 12:14:55 » |
|
предстой сключване на договор за доставка на Интернет в общежитията от Университета между Ректора и водещ доставчик за страната....очаквайте информация в най-скоро време 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
EvilDee
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 08 ноември , 2007, 20:01:41 » |
|
така.. имам кабел, нямам интернет.. на въпросът 'кога?' отговорът беше 'ами когато ректорът плати'.. на въпросът 'скорост' - 'ами много под минималната.. в 1ви блок имат само skype'.. нещо за доплащане за по-висока скорост се говори, но всъщност никой нищо не знае със сигурност.. как е възможно.. нали уж затова се подписахме, че няма да ползваме друг доставчик, защото университетът ще ни осигури добър интернет.. при това безплатен.. ами честно казано на мен не ми трябва безплатен интернет за skype.. не ползвам skype.. а и защо ми е безплатен интернет като него така или иначе го няма, или по-скоро като ректорът така или иначе не иска да дава пари.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« Отговор #19 -: 09 ноември , 2007, 18:53:55 » |
|
Уведомили сме гл.ас. Миленков за проблема в 1-ви блок.
Очаква се тази седмица Ректора да има среща с доставчика.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #20 -: 09 ноември , 2007, 20:57:57 » |
|
успех! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Flanker
|
 |
« Отговор #21 -: 09 ноември , 2007, 21:43:57 » |
|
Мдаа, наистина имате нужда от успех. Преди всичко някои хора трябва да научат що е това Интернет и има ли почва у нас  Може да им доставим два кашона Интернет и един за бонус 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #22 -: 10 ноември , 2007, 00:42:48 » |
|
Ох,то честно казано работата не е за смях!  Положението с нета в 1-ви блок е доста трагично!Ако може изобщо да се нарече Интернет!За 4 дена едва днес успях да си заредя скайпа и най-вече да получавам и изпращам съобщения(по скайп).Едвам ми зареди форума на УХТ.  През останалото време - нета бе МИРАЖ!!!Определено трябва да се направи нещо по този въпрос!  Щом ни задължават да сме на един доставчик и да ползваме този нет,който ни предоставят - трябва да ни осигурят ИНТЕРНЕТ,който да ни бъде полезен. Но  знае ли човек - може би им харесва да се мъчим с този Интернет - МИРАЖ! Дано срещата с Ректора мине добре и проблема се реши! Успех!
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #23 -: 10 ноември , 2007, 10:11:06 » |
|
силно се съмнявам да се промени нещо до 23ти, когато са изборите за нов ректор...и после един месец след това до като се осафери новия или ако сегашния спечели  ... така че...този семестър така ще го избутате 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #24 -: 10 ноември , 2007, 10:54:05 » |
|
Повярвай ми и с бутане няма да стане!  Положението е повече от трагично,даже е плачевно!  Незнам тези от Евроком какво разбират под Интернет,но нека се размърдат малко и оправят нета.Щом е нужно да се доплаща,за да ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ предполагам,че всички ще са ЗА при положение,че сме задължени да ползваме този така наречен ИНТЕРНЕТ-МИРАЖ и нямаме друг избор.Доста глупаво стана с това,че ни накараха да подписваме декларации,че нямаме право да ползваме друг Интернет в общежитията освен този,който ни предоставят...Все пак добре звучеше - единна мрежа,безплатен Интернет...  Кой би отказал такова нещо? Сложна е нашата...Но какво да се прави?!Ще търпим!  Имаме ли избор?!  Надявам се,че Ректора ще се съгласи на една среща другата седмица.Все пак изборите за нов Ректор са след около две седмици...Време има... А колкото за цял семестър да чакаме...Калинчо дори не си го и помисляй  че да не стане лошо 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvilDee
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #25 -: 10 ноември , 2007, 16:47:47 » |
|
ами много ясно.. ние сме се подписали, че те ще ни осигурят интернета и няма да ползваме друг.. но това което ни осуряват много трудно може да се нарече интернет.. така че щом те не ни осигуряват интернет ние ще си го осигурим сами.. чрез външни доставчици.. защото често казано не ми трябва кабел в печката, който няма никаква функция.. edit: чудо.. имам интернет.. или по-скоро нещо, което уж е интернет.. иначе някой от вас да знае нещо за доплащане за по-висока скорост.. къде.. на кого.. колко и т.н. че това нещо наречено интернет е толкова lag-аво и бавно, че половината неща не иска да ми ги зареди:( edit II: а нещо като локален server с информация да имаме? за по-бърз обмен на данни  или просто кой каквото share-не из мрежата 
|
|
|
|
« Последна редакция: 16 ноември , 2007, 16:48:23 от EvilDee »
|
Активен
|
|
|
|
|
Flanker
|
 |
« Отговор #26 -: 04 декември , 2007, 15:29:18 » |
|
В крайна сметка как е положението, има ли подобрение?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvilDee
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: 04 декември , 2007, 18:25:48 » |
|
никакво  огромен lag.. ниска скорост.. google се зарежда поне 5 минути.. ако изобщо се зареди.. като си прегледам пакетите, изпратените са около 8 пъти повече от получените.. и то само от browsing.. не е да кажеш, че имам голям upload, защото пращам някакъв file.. просто не знам, но това, което ни се предлага безплатно е на светлинни години от модерния интернет.. и подобрение не се вижда скоро да дойде.. само празни обещания.. или иначе казано.. Welcome to Bulgaria
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #28 -: 04 декември , 2007, 18:39:52 » |
|
Дам,положението е трагично  Уж вече сме на по-висока скорост,но аз лично не виждам промяна.От 3 дена не мога да си отворя пощатa.Как ми се зареди сега форума незнам  Проблема с Интернета ще се реши все някога (кога не се знае)  Решението беше да се сложат сървъри във всеки блок и така да може да се поставят някакви ограничения в скоростта.Предполага се,че тогава няма да има проблеми.Нооо ... това трябва да се свърши съответно от Домовите съвети на всеки блок.Така че сега можем да чакаме. И без това имаме опит в това 
|
|
|
|
« Последна редакция: 04 декември , 2007, 18:48:06 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
EvilDee
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #29 -: 04 декември , 2007, 20:10:02 » |
|
|