REVENGERbg
Baby
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #135 -: 03 юни , 2010, 15:20:24 » |
|
Имам въпрос относно интернета има ли някакъв шанс да се увеличи скороста на интернета или да се смени доставчика за общежитията за следващата година ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kkpanayotov
|
 |
« Отговор #136 -: 14 юни , 2010, 11:38:45 » |
|
Оптимист !!! Е дано пък да има "шанс", щяха да минават комисии и прочие, обещания за промяна.... ама не... Е ние продължаваме да сме оптимисти... ще се оправи нета!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
REVENGERbg
Baby
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #137 -: 15 юни , 2010, 11:10:21 » |
|
Ами пожелавам ти късмет с оптимизма ти  аз мисля да си прекарам мобилен интернет и да забравя как една година се мъчех с това подобие на интернет в общежитията 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
strenzfelder
|
 |
« Отговор #138 -: 15 юни , 2010, 17:50:42 » |
|
Ами пожелавам ти късмет с оптимизма ти  аз мисля да си прекарам мобилен интернет и да забравя как една година се мъчех с това подобие на интернет в общежитията  Хехех, не всеки може да си позволи мобилен интернет  И аз съм оптимист, че нетът ще се подобри в Университета
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
Анализ и контрол на хранителните продукти II курс
|
 |
« Отговор #139 -: 11 август , 2010, 12:23:26 » |
|
В момента как стоят нещата с интернета?Скоростта подобри ли се? А ползването на интернет доплаща ли се или е включено в наема?Ако се доплаща каква е цената?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #140 -: 11 август , 2010, 13:28:19 » |
|
Интернета е вклзчен в цената на наема...А относно как седят нещата...на дали са се подобрили 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #141 -: 11 август , 2010, 16:51:33 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #142 -: 11 август , 2010, 19:27:45 » |
|
Абе, космическа скорост ваобще не очаквам, но по горе в темата пишеше , че се чака по пет минути, за да ти зареди abv  и честно казано си се постреснах малко
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #143 -: 11 август , 2010, 19:40:52 » |
|
Според мен някои преувеличават...Имаше във втори блок оплаквания... Интернета според мен е добър.Става за ползване на skype,ровичкане в нета и т.н.Има само ограничение в тегленето на филми,което става късно вечер до сутринта (горе-долу 23-00h до към 6h.).
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #144 -: 11 август , 2010, 19:55:29 » |
|
Е, то това не е "болка за умиране".Щом става за Skype, FB и ровичкане за разни нужни матеряли и т.н. перфектно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kkpanayotov
|
 |
« Отговор #145 -: 11 август , 2010, 20:11:41 » |
|
Зависи в кой блок си! 2ри блок, откакто съм там, само 1вата година имаше хубав интернет, инак... 2,3ти курс а сега вече и четвърти, се надяваме и слушаме как СС щели да викат комисия да провери защо само 2ри има проблеми! Инак, не казвам че няма, има skype работи, инак за страници зле, но става. Но ако някои мисли да upload-ва файлове било то за страници или прочие... много трудно ( почти невъзможно)!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #146 -: 12 август , 2010, 00:41:33 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Tensai Shinigami
|
 |
« Отговор #147 -: 12 август , 2010, 09:25:59 » |
|
В мойта стая братче Скайпа не можеше да си зареди листа с контактите...не дали са онлайн или офлайн изобщо целия лист...а пък за страница да не говорим...И до момента положението е същото при мен...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
koika19
Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #148 -: 12 август , 2010, 12:57:22 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kkpanayotov
|
 |
« Отговор #149 -: 07 октомври , 2010, 09:30:22 » |
|
Та... вече сме си настанени, емоциите от началото на годината за някой преминаха, преподавателите пак извадиха най-силният си "коз": "...от виртуалната библиотека..." , а ние нищо не можем да направим...
Та... какво стана с интернета... 2.5 години поне имаше някакав... сега нищо... Кой ще разясни тази "нова модерна високо интелектуална сага" ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|