uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 20:55:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Топлотехника  (Прочетена 10440 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kandidat_student
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: 28 февруари , 2008, 00:20:10 »

Здравеите топлотехници  Намигване аз имам 1 питанка относно кантидатстването ми за тази специалност, и тя е : Има ли голям наплив за нея и даи боже след успешно издаржани матури ако бала ми е в най-лошият случеи 15 и нещо а в най-добрият 17 има ли смисъл да тая големи надежди?? и ще мога ли да завърша , защотото съм чувал че става малко трудно тая работа Усмивчица мерси за отговорите предварително  Намигване
Активен
LokoFan
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 128

Топлотехника

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: 28 февруари , 2008, 13:13:33 »

Ами без солидна подготовка в училище ще ти е много трудно, но не и невъзможно.
Всяка година бала е различен, както и желаещите за специалността. Нищо не мога да кажа  дали ще успееш, но аз лично влязох с 21.00 бал. Вече ти си преценяваш шансовете. Успех
Активен

San Diego, California
ilian4etooo
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 44

техника за хранителната индустрия

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #17 -: 29 февруари , 2008, 21:56:19 »

еххх питър ти все едно си завършил техническата гимназия в софия
младеж ако се напънеш малко няма да ти е трудно не се отчайвай ако искаш да учиш точно това дерзай в тоя живот няма лесни неща успех ти пожелавам
Активен

там съм,където не ме търсиш и ме няма,когато ме искаш!!!
http://gorata.net/f.php?f=ilian4et0o0o
kandidat_student
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #18 -: 01 март , 2008, 16:56:08 »

дано си права, че не съм от най-любознателните с повече мързел и по-малко учене гледам да я карам Усмивчица сега като доида на тоя курс ще си проличи дали съм за тоя университет Усмивчица мерси за мненията
Активен
chistacha
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил WWW
« Отговор #19 -: 04 март , 2008, 17:30:36 »

Таз година ще се организира ли ден на специалността???  Нерешителен Да си видим мутрите Плезещ се че ми е интересно Усмивчица

А ти kandidat_student-е, Топлотехниката си е много желана специалност и имай предвид, че си е учене Намигване , а не клатене на краката. Иска се постоянство, особено първите две години, като слушам какво ми разправят от по-горните курсове. Чисто статистически:
Първи курс(понеже съм си още заек и само това мога да дам като информация), изпит по химия - от 29 явили се има 20 скъсани 8 тройки и една 4-ка. Изпит по математика - 30 явили се, 18 скъсани.

Колкото до предварителната подготовка - има малко вярно, но все пак аз идвам от езикова гимназия, а по нищо не отстъпвам на тези, завършили ТХВП или някой друг техникум Усмивчица Всичко е въпрос на нагласа.
« Последна редакция: 04 март , 2008, 17:38:50 от chistacha » Активен
merita
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

175861782 merishon@hotmail.bg meritka2001@yahoo.com
Профил
« Отговор #20 -: 05 март , 2008, 14:16:34 »

chistacha баш баш не са си такива слуховете по трагични са:) Аз съм вече топлотехника магистър ама убии ме няма се върна от начало пак въпреки че като минеш нещо после по лесно ти се струва:) А за химията аз от 5 път я взех като се има впредвид че в средното бях паралелка Химия с биология и бях мн учена.
Активен
LokoFan
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Топлотехника

Профил Ел. поща
« Отговор #21 -: 05 март , 2008, 15:20:34 »

Ооо със сигурност ще има ден на специалността, къде без този светъл ден за всички Топлотехници... едва ли има друг подобен празник в УХТ като този...  Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен 
Активен

San Diego, California
chistacha
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил WWW
« Отговор #22 -: 05 март , 2008, 22:33:03 »

Ооо със сигурност ще има ден на специалността, къде без този светъл ден за всички Топлотехници... едва ли има друг подобен празник в УХТ като този...  Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен 

Ами а де, каже те дата, нещо, а-у?...  Ядосан То че ша е от паметните дни - от тях ша е, ама дайте да организираме нещо. И кога е следващото събрание на Студентски Съвет? Щото имам чувството че първи курс са леко пренебрегнати   Завърти очи

chistacha баш баш не са си такива слуховете по трагични са:)...
...А за химията аз от 5 път я взех като се има впредвид че в средното бях паралелка Химия с биология и бях мн учена.

Б*х ма'аму и химията... Явно тя и Физиката ша са най-звездните изпити в университета. Аз поне се радвам, че я взех химията, при тва с 4  Плезещ се
« Последна редакция: 05 март , 2008, 22:35:50 от chistacha » Активен
LokoFan
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Топлотехника

Профил Ел. поща
« Отговор #23 -: 07 март , 2008, 13:58:02 »

Та за деня на специалността - отганизира се всяка година от 4-токурсниците. Провежда се през Май,  на дата опрделена от тях и се провежда на Хижа Студенец. Общо взето е много безпаметна и култова нощ. Това да пиеш с Ректора, Декана и професорите  на 1 маса и  да им тафиш водката тихомълкум си е голямо нещо  Смотан Смотан Смотан . Та тези от 1-ви курс да се надъхват и да знаят, че който пропусне ще съжалява.  Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен
Активен

San Diego, California
morodd
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #24 -: 08 септември , 2008, 19:42:29 »

Ядосан
Активен
зара__90
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 36

Профил
« Отговор #25 -: 10 декември , 2009, 20:25:11 »

тази година ще има ли ден на нашата специалност  Нерешителен Нерешителен Нерешителен
Активен
shtrak
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #26 -: 11 декември , 2009, 17:16:17 »

може ли няколко да ми каже по химия колко на брой трябва да са протоколите (даже и заглавията ако някой ми сподели, много ще се радвам)
 Ъ?
Активен

"Независимо колко труд вложиш в нещо, винаги може още малко повече!"
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #27 -: 11 декември , 2009, 17:20:43 »

Колегите ти не знаят ли? Млъкнал Питай тях.От къде да знаем ние колко са ти протоколите и какви заглавия имат Млъкнал  Смотан Не че нещо но това си е смешно.При всеки преподавател, дори при всяка група се различават заглавията на протоколите от номерата.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
shtrak
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #28 -: 11 декември , 2009, 17:28:25 »

.... щом стигах до тука да се допитвам    Млъкнал
Незнаели.... казаха ми 10, после 6....  Тъжен
Активен

"Независимо колко труд вложиш в нещо, винаги може още малко повече!"
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #29 -: 11 декември , 2009, 18:18:17 »

Ами по колегите си трябва да се ориентираш...
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.172 секунди с 19 запитвания.