|
Yordan88
|
 |
« -: 30 март , 2007, 22:15:27 » |
|
Здравейте!Искам да попитам за специалността" Кетъринг"?Какво включва обучението и малко повече информация за нея,но от хора,които учат това?
|
|
|
|
« Последна редакция: 28 юли , 2007, 12:26:38 от PeCiTo »
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #1 -: 06 април , 2007, 21:37:41 » |
|
Ехооо  Някой ще ми отговори ли?Къде сте бъдещи хотелиери и ресторантьори?Кой ще ни зариби да кандидатстваме за специалностите във вашия факултет?
|
|
|
|
« Последна редакция: 28 юли , 2007, 12:26:56 от PeCiTo »
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« Отговор #2 -: 08 май , 2007, 10:07:48 » |
|
Кандидаствай уе, кандидатсвай.
Сега ... специалността е нова, ще се приема за 3-та година сега. Интересна е и се доближава до бившата "Обществено хранене". Хубавото е, че се излиза (който завърши) с диплома ИНЖ.
Мога да потърся плана и да ти го изпратя, но ... ако си се насочил към храненето ... то това е специалността.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #3 -: 10 май , 2007, 15:06:16 » |
|
ами наистина съм се насочил на там  )).Интересно ми е дали ще има голям наплив за специалността?По колко студента се приемат за тази специалност ?
|
|
|
|
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #4 -: 10 май , 2007, 15:08:52 » |
|
От кетъринг излизали инженери ли беее? Оле малееее...пази боже от такива инженери  :PP
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« Отговор #5 -: 14 май , 2007, 16:18:15 » |
|
Еми това са бившите ИНЖ. ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ така че няма нищо смешно, г-н Админ  Специалността е мн добра. Местата са 10 ... борят се около 40-50 кандидата за 1 място... не знам дали е голям наплива, оставям това на вас да решите.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #6 -: 17 май , 2007, 22:48:10 » |
|
Ами админа каква специалност учи ?Може и тя да е интересна?
|
|
|
|
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: 18 май , 2007, 09:31:51 » |
|
Админа не учи, той си знае всичко  music
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
DarkCat
Baby
Неактивен
Магистър Туризъм/инж.Кетъринг
|
 |
« Отговор #8 -: 28 юли , 2007, 02:55:43 » |
|
Здравейте, аз съм от първите Кетъринг в университета и май в цяла България и смятам че има широко приложение на материала който ни преподават. Смятам със знанията си от УХТ да се занимавам в сферата на туризма. Имах предложения от кетъринг фирми в Пловдив и София но ги отхвърлих заради предишната ми работа (работа в заведения,барове и дискотеки,ресторанти,в момента на рецепция в Слънчев бряг)...Сега обаче се захващам за сериозна и перспективна работа. Възможностите за реализация са много - от работен персонал (както аз бях досега) и управител на хотел ресторант до собствена кетъринг фирма (за момента много доходен бизнес).Единственото което се иска от вас е да знаете в кой учебник можете да намерите инфото което ви трябва било за регистрация на фирмата (финанси), било за рекламата на услугите ви (маркетинг и реклама) и най-важното - да споменете къде и какво учите на правилните хора в подходящ момент... без работа няма да останете гарантирам ви!А за по-напористите може да работят и по рано има начини 
|
|
|
|
« Последна редакция: 28 юли , 2007, 12:24:22 от PeCiTo »
|
Активен
|
Last night I was dreaming So Intense,girl I Could Feel You. Get up In The morning And I wonder If I'll see You.Girl,I want your body Lying right here next to mine So You can Feel The Rhytm, Touch Me, I DONT MIND!
|
|
|
CrAzYHunTEr
Member

Неактивен
Кетъринг 4ти курс
|
 |
« Отговор #9 -: 01 август , 2007, 16:11:02 » |
|
Браво ДаркКат  и ти си избрал правилната специалност ... аз тази година ще съм 1ви курс и съм на твоето мнение че това е една от най перспективните и търсени специалисти в момента .... и най вече за тези които сме завършили в сферата на ресторантьорството и хотелиерството
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gospojica_f
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 18 септември , 2007, 06:25:14 » |
|
ееее значи и аз съм избрала правилната специалност ли CrAzYHunTEr 
|
|
|
|
|
Активен
|
Кетъринг
|
|
|
NateDogg
Beginner

Неактивен
Кетъринг
|
 |
« Отговор #11 -: 28 октомври , 2007, 17:56:53 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
I love this game
|
|
|
EtInKa
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: 16 януари , 2008, 21:17:51 » |
|
Хора,помогнете ми...Проблемът ми е следния - аз съм 9-ти клас и уча Кетъринг...Трябва ми повече информация за самата специалност...Ако някой знае нещо повече или поне да ми каже къде мога да намеря информация за специалността...Моля ви...
Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
|
|
|
|
« Последна редакция: 16 януари , 2008, 22:09:07 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
Aleksa_18
Baby
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #13 -: 10 май , 2008, 21:45:45 » |
|
Здравейте! Аз съм първи курс студентка в УХТ,факултет Технологичен и искам да попитам има ли някаква възможност да се прехвърля специалност ,,Кетъринг", тъй като е друг факултет. Предварително Ви благодаря!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« Отговор #14 -: 10 май , 2008, 23:44:32 » |
|
Само след съгласието на Деканите на Стопанския и Технологичния факултети. Става с молба (от ксерокса) .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|