uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 20:43:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти  (Прочетена 4606 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Yordan88
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 339

Биотехнологии

Профил Ел. поща
« -: 30 март , 2007, 22:17:24 »

Здравейте!Интересува ме тази специалност,кажете ми не6то повече за нея?Учи ли се много математика?
Активен

Бъди ловец на изгреви!!!
atanas.tr
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 170

Biotechnologies

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: 05 април , 2007, 19:14:34 »

Математика се учи еднакво от всички специалности в първи курс в нашия факултет! За тази специалност не мога да ти кажа подробности! Погледни в сайта на университета там имаше по няколко думи за всяка   специалност
Активен

Support the challenge®
Yordan88
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 339

Биотехнологии

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: 06 април , 2007, 11:53:04 »

Да,аз съм видял в сайта,просто исках да разбера мнението на хора ,които учат това Усмивчица
Активен

Бъди ловец на изгреви!!!
asdd
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 754

Тех. на зърнени, фуражни, хлебни и слад.продукти

Профил WWW
« Отговор #3 -: 13 август , 2007, 17:30:55 »

Искам и аз да попитам, какво мислите за тази специалност "Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти" какво мислите за нея, добра ли е ? На мен ми хареса и ще се запиша в нея. Намерих това в форума http://www.uft-plovdiv.bg/bg/ect/tehgnol/zarno.htm.Не намирам какво ще се учи в първи семестър ? 

Усмивчица

Редакция от Администратора: променям малко заглавието на темата, за да знаят останалите потребители за какво се отнася!
« Последна редакция: 13 август , 2007, 19:03:54 от Kalin4y » Активен

ТЗФХСП - Facebook

Grizabella - Memory
Спомени, погледни към луната, остави спомените да те водят.И ако успееш да откриеш смисъла на щастието, тогава нов живот ще започне.
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #4 -: 13 август , 2007, 18:08:12 »

Ами,че щом ти харесва тази специалност - записвай се  Намигване
Относно какво ще се учи  Смотан недей любопитства толкова  Целувчица Като му дойде времето ще разбереш!  Плезещ се
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
asdd
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #5 -: 13 август , 2007, 18:34:37 »

Обичам да съм подготвен Плезещ се, да съм стъпил на земята и да имам план за действие  Ъ?  Намигване .
Активен

ТЗФХСП - Facebook

Grizabella - Memory
Спомени, погледни към луната, остави спомените да те водят.И ако успееш да откриеш смисъла на щастието, тогава нов живот ще започне.
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: 13 август , 2007, 18:41:51 »

Остави плановете за действие за малко по късно! Плезещ се Вече си студент!Радвай се на живота  Намигване  Плезещ се
Активен

Admin
Гост
« Отговор #7 -: 13 август , 2007, 19:01:57 »

Намерих това в форума http://www.uft-plovdiv.bg/bg/ect/tehgnol/zarno.htm.Не намирам какво ще се учи в първи семестър ? 
Ми добре си се ориентирал да ти кажа Намигване
А що се отнася до това , какво си намерил...това е план програма за специалните предмети и дисциплини за тази специалност. Не си намерил нищо за 1ви и 2ри курс, защото всички технологични специалности, учат едно и също през първите 2 години Усмивчица

Успехи,
/Администратор - УХТ Форуми
Активен
asdd
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #8 -: 13 август , 2007, 19:22:56 »

Благодаря за информацията   Усмивчица .
PeCiTo радвам се на животa  Ухилен, но трябва да се мисли и за напред  Намигване .

Поздрави http://zazz.bg/play:5d55ce99  Ухилен
« Последна редакция: 13 август , 2007, 19:24:37 от asdd » Активен

ТЗФХСП - Facebook

Grizabella - Memory
paskalev
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

337760145
Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: 12 септември , 2007, 00:06:04 »

Това е една много хубава специалност!Стига да имаш желание ще научиш много полезни неща за професиалното ти развитие в тази сфера! Намигване

Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
« Последна редакция: 12 септември , 2007, 00:09:26 от PeCiTo » Активен
safff
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #10 -: 28 септември , 2007, 18:08:54 »

УсмивчицаНякой може ли да ми каже кога има изпит по"Технология на зърнопреработването"  Ъ?Ъ?Ъ?? за задочници! Плачещ Ядосан
Активен
paco39
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #11 -: 15 януари , 2009, 21:57:00 »

Здравейте,аз завърших тази специалност (ТЗФХСП),хубава специалност много добри преподаватели в катедрата,преподавателите са големи купонджии има много посещения в различните градове из България,това са хубавите неща.КАто влезете в катедрата след 2 курс ви очкват безброй много курсови задачи и курсови проекти.изпитите не са много леки но с малко желание и труд се постигат резултатите.никой не се заяжда в катедрата всички са много добронмерени.Работа в хлебозаводи,мелнични инсталации,фуражни заводи,сладкарси цехове и т.н.,винаги ще има и ще се търсят млади специалисти с цел да създадат иновции в даденото производство.
Активен
af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Машиностроене и уредостроене

Профил WWW
« Отговор #12 -: 16 януари , 2009, 00:52:14 »

Като каза сладкарски цехове и на мен ми се прииска за момент да съм в такава пециалност  Засрамен
Активен

Бог от машина. — Deus ex machina

На планетата Земя съществува крехко равновесие, което човекът не осъзнава напълно! Интелектът на нашата любима планета е константа... тъжен е факта,че населението в последните десетилетия главоломно нараства. От всички народи, китейският и индийският са най-застрашени (хора...осъзнайте се преди да са изчезнали всички човеци!!!!!!).                                                                                                                                                                                                                                   To be continued...                                                                                         
----------------------------------------------------------------------------------
The End
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: 16 януари , 2009, 01:04:33 »

Много е яко  Смотан Намигване
Активен

af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Машиностроене и уредостроене

Профил WWW
« Отговор #14 -: 16 януари , 2009, 01:30:18 »

ДаАаааа.... мммммм работиш и хапваш сладичко!  Смотан cooooool Намигване има голяма вероятност да хапваш повече сладичко от колкото да работиш! Засрамен Смотан Смотан Смотан
Активен

Бог от машина. — Deus ex machina

На планетата Земя съществува крехко равновесие, което човекът не осъзнава напълно! Интелектът на нашата любима планета е константа... тъжен е факта,че населението в последните десетилетия главоломно нараства. От всички народи, китейският и индийският са най-застрашени (хора...осъзнайте се преди да са изчезнали всички човеци!!!!!!).                                                                                                                                                                                                                                   To be continued...                                                                                         
----------------------------------------------------------------------------------
The End
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.108 секунди с 19 запитвания.