|
Yordan88
|
 |
« -: 30 март , 2007, 22:17:24 » |
|
Здравейте!Интересува ме тази специалност,кажете ми не6то повече за нея?Учи ли се много математика?
|
|
|
|
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
atanas.tr
|
 |
« Отговор #1 -: 05 април , 2007, 19:14:34 » |
|
Математика се учи еднакво от всички специалности в първи курс в нашия факултет! За тази специалност не мога да ти кажа подробности! Погледни в сайта на университета там имаше по няколко думи за всяка специалност
|
|
|
|
|
Активен
|
Support the challenge®
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #2 -: 06 април , 2007, 11:53:04 » |
|
Да,аз съм видял в сайта,просто исках да разбера мнението на хора ,които учат това 
|
|
|
|
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #3 -: 13 август , 2007, 17:30:55 » |
|
Искам и аз да попитам, какво мислите за тази специалност "Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти" какво мислите за нея, добра ли е ? На мен ми хареса и ще се запиша в нея. Намерих това в форума http://www.uft-plovdiv.bg/bg/ect/tehgnol/zarno.htm.Не намирам какво ще се учи в първи семестър ? Редакция от Администратора: променям малко заглавието на темата, за да знаят останалите потребители за какво се отнася!
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 август , 2007, 19:03:54 от Kalin4y »
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #4 -: 13 август , 2007, 18:08:12 » |
|
Ами,че щом ти харесва тази специалност - записвай се  Относно какво ще се учи  недей любопитства толкова  Като му дойде времето ще разбереш!
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #5 -: 13 август , 2007, 18:34:37 » |
|
Обичам да съм подготвен  , да съм стъпил на земята и да имам план за действие  .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 13 август , 2007, 18:41:51 » |
|
Остави плановете за действие за малко по късно!  Вече си студент!Радвай се на живота 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: 13 август , 2007, 19:01:57 » |
|
Ми добре си се ориентирал да ти кажа  А що се отнася до това , какво си намерил...това е план програма за специалните предмети и дисциплини за тази специалност. Не си намерил нищо за 1ви и 2ри курс, защото всички технологични специалности, учат едно и също през първите 2 години  Успехи, /Администратор - УХТ Форуми
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #8 -: 13 август , 2007, 19:22:56 » |
|
Благодаря за информацията  . PeCiTo радвам се на животa  , но трябва да се мисли и за напред  . Поздрави http://zazz.bg/play:5d55ce99 
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 август , 2007, 19:24:37 от asdd »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
safff
|
 |
« Отговор #10 -: 28 септември , 2007, 18:08:54 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
paco39
Baby
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #11 -: 15 януари , 2009, 21:57:00 » |
|
Здравейте,аз завърших тази специалност (ТЗФХСП),хубава специалност много добри преподаватели в катедрата,преподавателите са големи купонджии има много посещения в различните градове из България,това са хубавите неща.КАто влезете в катедрата след 2 курс ви очкват безброй много курсови задачи и курсови проекти.изпитите не са много леки но с малко желание и труд се постигат резултатите.никой не се заяжда в катедрата всички са много добронмерени.Работа в хлебозаводи,мелнични инсталации,фуражни заводи,сладкарси цехове и т.н.,винаги ще има и ще се търсят млади специалисти с цел да създадат иновции в даденото производство.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
af__af
|
 |
« Отговор #12 -: 16 януари , 2009, 00:52:14 » |
|
Като каза сладкарски цехове и на мен ми се прииска за момент да съм в такава пециалност 
|
|
|
|
|
Активен
|
Бог от машина. — Deus ex machina ---------------------------------------------------------------------------------- The End
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 16 януари , 2009, 01:04:33 » |
|
Много е яко
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
af__af
|
 |
« Отговор #14 -: 16 януари , 2009, 01:30:18 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Бог от машина. — Deus ex machina ---------------------------------------------------------------------------------- The End
|
|
|
|