uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:22:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Индустриален мениджмънт  (Прочетена 7417 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dinkova_7
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Индустриален мениджмънт (завършила Бакалавър)

Профил
« Отговор #15 -: 16 август , 2009, 15:42:09 »

Интересува ме тази специалност, има ли магистратура? И също така има ли колеги   Ухилен ?   Нерешителен Усмивчица

магистратура няма ... а за колеги ... има няколко които влизат във форума Усмивчица Намигване
Активен
nikolov19_85
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: 09 септември , 2009, 12:42:25 »

Ей хора, нямате ли някаква информация за тази година  Завърти очи
  Аз ще съм 1-ви курс ,а не виждам някаква информация относно инд. мениджмънт.
 Няма ли я програма за 1-ви курс вече?
Активен
ginko_biloba
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 247

Профил
« Отговор #17 -: 09 септември , 2009, 12:46:40 »

Ей хора, нямате ли някаква информация за тази година  Завърти очи
  Аз ще съм 1-ви курс ,а не виждам някаква информация относно инд. мениджмънт.
 Няма ли я програма за 1-ви курс вече?

Имаме още ваканция, не бързай Усмивчица Дай възможност на каките и батковците да си изчистят малко от изпитите сега, а на 28-ми и програма ще имаш Усмивчица
Активен
puffka_
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил
« Отговор #18 -: 27 септември , 2009, 23:08:25 »

хайде, утре ще се видим в аулата  Намигване
Активен
ko_kamburov
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #19 -: 28 септември , 2009, 01:30:04 »

Интересува ме тази специалност, има ли магистратура? И също така има ли колеги   Ухилен ?   Нерешителен Усмивчица
от тази година има магистарска програма за специалността.
Активен
pavlina
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: 17 декември , 2009, 20:35:26 »

Искам да задам един въпрос относно нашата специалност.В момента съм втори курс и доколкото видях в сайта явно вече има и задочна форма на обучение!Вярно ли е това или е просто стара информация?м:-X Много ми се иска да съм задочно.И ако евентуално я няма и ако си изкарам 50% посещаемост ще мога ли пак да взимам стипендия (е,ако имам нужния успех де) Млъкнал

Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
« Последна редакция: 17 декември , 2009, 20:39:00 от PeCiTo » Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #21 -: 17 декември , 2009, 20:45:13 »

Сайта на УХТ отдавна е обновен като облик и информация и редовно се поддържа. Щом пише, че тази специалност я има задочно, би следвало да е вярно като информация. За повече информация може да отидеш до Учебен отдел.
Ако минеш на 50% и си редовно обучение можеш да получаваш стипендия ако имаш нужния успех.
Студентите задочно обучение нямат право на стипендия.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
strenzfelder
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #22 -: 17 декември , 2009, 20:45:52 »

Искам да задам един въпрос относно нашата специалност.В момента съм втори курс и доколкото видях в сайта явно вече има и задочна форма на обучение!Вярно ли е това или е просто стара информация?м:-X Много ми се иска да съм задочно.И ако евентуално я няма и ако си изкарам 50% посещаемост ще мога ли пак да взимам стипендия (е,ако имам нужния успех де) Млъкнал

Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!

стипендията няма общо с процентите - условието е да си редовна форма на обучение.
Активен
jorencetoIM
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #23 -: 25 декември , 2009, 19:27:39 »

ПО КАКАВ НАЧИМ МОГА ДА РАЗБЕРА ПРОГРАМАТА СИ ЗА ЖТОРИЯ СЕМЕСТЪР?Ъ?Ъ??
Активен
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен Неактивен

Публикации: 2 105

магистър-инженер, спец.ТФП

Профил
« Отговор #24 -: 25 декември , 2009, 19:50:51 »

Ами от никъде! Програмата за летния семестър ще стане ясна няколко дни преди началото на семестъра - около 10-11 февруари 2010г.
Активен

Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
Danail
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #25 -: 31 януари , 2011, 18:01:33 »

Може ли някои да ми помогне да си намеря темата по Мениджмент на маркетинга при доц.Хаджиев 3 курс...Темата ми е "Развитие на маркетинга на индустриалния бизнес в условията на криза"
Активен
Danail
Baby
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #26 -: 01 февруари , 2011, 16:15:45 »

Аз написах тази тема за да ми помогне някои...има 20 отговора на темата и нито един не е за моята тема
« Последна редакция: 01 февруари , 2011, 18:57:59 от asdd » Активен
pavlina_andreeva
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #27 -: 28 септември , 2011, 13:56:56 »

Бих искала да попитам нашите колеги от индустриален мениджмънт(вече бивши предполагам)-могат ли да ни дадат някакво инфо за лекциите им през четвъртата година? Кой е преподавал по логистика и дистрибуция,планиране и контрол и управление на качеството, а също така и кой е водил учебната практика? Както винаги учебната година започва с много неясноти.Надявам се поне някой от нас да ни разясни как е било миналата година.Благодаря предварително!
Активен
dinkova_7
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Индустриален мениджмънт (завършила Бакалавър)

Профил
« Отговор #28 -: 04 октомври , 2011, 11:31:59 »

Бих искала да попитам нашите колеги от индустриален мениджмънт(вече бивши предполагам)-могат ли да ни дадат някакво инфо за лекциите им през четвъртата година? Кой е преподавал по логистика и дистрибуция,планиране и контрол и управление на качеството, а също така и кой е водил учебната практика? Както винаги учебната година започва с много неясноти.Надявам се поне някой от нас да ни разясни как е било миналата година.Благодаря предварително!

четвъртата година както знаете е съкратен последния семестър и общо взето годината минава много бързо ...относно предметите - Логистика и дистрибуция е проф. Владимирова,а на упр. д-р Кътева, там Ви дават да си изберете изпит или с курсовеа работа, смисъл трябва да ходите редовно на лекции и упр. да нямате отсъствия и можете да освободите изпита с курсов проект; Планиране и контрол Ви е проф. Конарев и д-р Пенев, лесно ,интересно и любопитно .... изпит ,както и предишната година при проф. Конарев - 2 въпроса (няма вариант за освобойдаване от изпит); Управление на качеството е при проф. Дичев и доц. Актерян на упр. - там лекциите са скучни ,може и да не ходиш проф. не задължава, на упр.. трябва задължително да се ходи защото се правят едни 2-3 контролни през семестъра и накрая се прави изпит и оценките от контролните + изпита =средноаритметично го смята професора ! (малко гадно); Учебната практика на моя курс Випуск 2011 , ни я бяха забравили по учебен план и чак последния семестър проф. Конарев е разписал книжките ама без да караме .... хахьахах
Нещо друго ... Ъ? Усмивчица Дано съм ти изяснила тези въпроси :П
Активен
pavlina_andreeva
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #29 -: 10 октомври , 2011, 16:09:23 »

Много благодаря за разясненията!  Усмивчица
Активен
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.17 секунди с 19 запитвания.