|
Rasta_Bastard
|
 |
« -: 23 септември , 2008, 12:20:53 » |
|
Такам минах аз по книжарниците и от там ми казаха, че подобно нещо се взима единствено от общината. Отидох аз в общината, обаче там жената искаше да попълня в една бланка (изглежда с индиго) адреса си по лична карта и настоящия си адрес и на мен да остане долния лист (той е жълт това ли наричате жълт?). Аз и казах обаче, че не знам какъв ще е новият ми адрес и тя каза, че в такъв случай не може да стане. Обяснете ми функцията на адресната карта. И има ли начин да я свърша тая работа от тука за да не губя време като дойда.
|
|
|
|
|
Активен
|
Ти си див Перничанин, нищо общо със Датчанин, оти носиш и на бой и на мастика (гледай го ти тoя Гъмзата)
|
|
|
|
karina
|
 |
« Отговор #1 -: 23 септември , 2008, 12:42:09 » |
|
Аз, когато бях 1ви курс, си купих адресна карта от книжарницата до 4ти блок на общежитията, представляваше една бланка, която си попълних сама и сега не знам къде е.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Най-истински цени огнище човекът, дълги дни студувал ..."/Д. Дамянов/
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #2 -: 23 септември , 2008, 12:56:58 » |
|
Да,точно това им казвам и аз.Купува се от книжарницата до 4-ти блок на СО и си я попълват сами.И след като се настанят ще им дадат това жълто листче,че вече са граждани на Пловдив по настоящ адрес  П.С. Моето листче още стои 
|
|
|
|
« Последна редакция: 23 септември , 2008, 17:09:30 от PeCiTo »
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
|
Ignis
Модератор
Super Supporter

Неактивен
Технология на ферментационните продукти
|
 |
« Отговор #4 -: 23 септември , 2008, 20:55:54 » |
|
До колкото разбрах, като ги подадем попълнени в блока, който сме настанени, те от там ги носят всички в общината и след обработката там ни дават пак в общежитието екземплярите, които ни се полагат. Мои приятели, които ще следват в София, ми казаха, че тях ги карали сами да ходят до общината да се оправят с това. Аз моята адресна карта си я купих от книжарницата до вкъщи, но взех последната, явно много се харчат. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Amigoo
Beginner

Неактивен
Парфюмерия и козметика
|
 |
« Отговор #5 -: 23 септември , 2008, 21:17:56 » |
|
добре де.. в колко отваря тази книжарница... да не ми отваря в 9,,, пък ния трябва в 8 да се нареждаме на опашката  абе ще видим утре .... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
RuRkO
|
 |
« Отговор #6 -: 23 септември , 2008, 22:27:43 » |
|
добре де.. в колко отваря тази книжарница... да не ми отваря в 9,,, пък ния трябва в 8 да се нареждаме на опашката  абе ще видим утре ....  днеска бях в пловдив и си взех такава карта струва 30 стотинки ама изоб6то необърнах внимание от колко 4аса работи книжарницата само тая жена ми каза 4е и пра6тали по много малко бройки от тея карти и щяла да закъса за тях
|
|
|
|
|
Активен
|
КогаТо сМелосттА тЕ напУснЕ не сЕ отЧайваЙ вдИгнИ глАвА и се ПРЕдаЙ ~!!!~
|
|
|
|
karina
|
 |
« Отговор #7 -: 24 септември , 2008, 15:20:33 » |
|
Спокойно, лелката от едната книжарница е доста ранобудна и още 7-7:30 е с кафето и цигарата отпред.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Най-истински цени огнище човекът, дълги дни студувал ..."/Д. Дамянов/
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 24 септември , 2008, 17:02:18 » |
|
Ооо,тя е и доста приказлива 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #9 -: 24 септември , 2008, 17:50:52 » |
|
Ооо,тя е и доста приказлива  Отиваш да снимаш едно лисче, тя ще ти развива локуми с часове. Така , че гледайте по бързо да свършвате при нея.Нямам нищо против нея, дори сме приятели, но и съм и казвал, че някой път прекалява и се чудя как любезно да прекратя разговора.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 24 септември , 2008, 17:53:54 » |
|
 Тя с всички е приятелка и е много любезна,но е толкова приказлива,та чак досадна става 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #11 -: 24 септември , 2008, 18:29:53 » |
|
 Тя с всички е приятелка и е много любезна,но е толкова приказлива,та чак досадна става  Да точно. Аз съм и казвал да не се обижда нещо, но ако прекали я изрязвам директно. С нея да си любезен е трудно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #12 -: 29 юли , 2010, 14:07:29 » |
|
Извинявам се, че отново отварям тази тема, но....та въпроса ми е - тази адресна карта за настоящ адрес от моя град ли да си я взема или от Пловдив в деня на настаняването в общежитие? И адреса по лична карта ли се попълва?
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 29 юли , 2010, 14:18:44 » |
|
В деня на настаняването ще си я вземеш от Пловдив.  Има ги в книжарниците около общежитията.В нея се пише и адреса ти в Пловдив - блок и стая (които ще разбереш в деня на настаняването).С тази карта ти си жител на Пловдив и ти е нужна ако си сменяш личния лекар и т.н.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nansy
|
 |
« Отговор #14 -: 29 юли , 2010, 14:30:22 » |
|
Е добре, че съм намерила тази тема, иначе си мислех, че ще си я взема от нашите книжарници и ще си попълня адреса си по лична карта, даже че трябва да ходя до кметството на общината, в която съм жител...Мерси за отговора 
|
|
|
|
|
Активен
|
Да води успешен живот съумява този, който ясно вижда своята цел и който неотклонно я преследва.
|
|
|
|