uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:03:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Машиностроене и уредостроене!  (Прочетена 12045 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
staik
Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Машиностроене и уредостроене

Профил
« Отговор #30 -: 01 октомври , 2009, 15:56:12 »

Ооо... зайци... как сте? Няма ли да минете да се запознаем? Я кажете кой от къде е, че може и съседи да излезнем!  Нерешителен
с теб се знаем Смотан даже и скайп ми имаш Смотан Засрамен
Активен
zestr
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #31 -: 02 октомври , 2009, 10:18:32 »

Ами, айде де!Тъкмо ни трябва някой от по горен курс да каже за к'во става въпрос.
Активен
af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил WWW
« Отговор #32 -: 04 октомври , 2009, 13:21:48 »

Ооо... зайци... как сте? Няма ли да минете да се запознаем? Я кажете кой от къде е, че може и съседи да излезнем!  Нерешителен
с теб се знаем Смотан даже и скайп ми имаш Смотан Засрамен

хаха .. кой си, че така не ми става ясно? Млъкнал Нерешителен!
Активен

Бог от машина. — Deus ex machina

На планетата Земя съществува крехко равновесие, което човекът не осъзнава напълно! Интелектът на нашата любима планета е константа... тъжен е факта,че населението в последните десетилетия главоломно нараства. От всички народи, китейският и индийският са най-застрашени (хора...осъзнайте се преди да са изчезнали всички човеци!!!!!!).                                                                                                                                                                                                                                   To be continued...                                                                                         
----------------------------------------------------------------------------------
The End
staik
Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: 04 октомври , 2009, 14:03:01 »

В Янето сме учили и преди се засичахме до механото Смотан и сме общи приятели на Titan4o Смотан Стайко съм бре Ъ?от кичука Целувчица
Активен
af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #34 -: 04 октомври , 2009, 15:14:05 »

Пффф... и не само това сме правили заедно.. хаха.... защо не се обади по-рано , машино!? Нерешителен
А отностно скайпа, сигурно ми имаш стария!  Смотан
Активен

На планетата Земя съществува крехко равновесие, което човекът не осъзнава напълно! Интелектът на нашата любима планета е константа... тъжен е факта,че населението в последните десетилетия главоломно нараства. От всички народи, китейският и индийският са най-застрашени (хора...осъзнайте се преди да са изчезнали всички човеци!!!!!!).                                                                                                                                                                                                                                   To be continued...                                                                                         
----------------------------------------------------------------------------------
The End
staik
Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: 04 октомври , 2009, 21:51:06 »

Пффф... и не само това сме правили заедно.. хаха.... защо не се обади по-рано , машино!? Нерешителен
хахаха ем срам ме беше  Смотан Смотан Смотан ае утре мой се видим или пък цъкни скайпа на лично Ухилен че май 1-я курс ще е тежък да дадеш малко инфо Ъ?
Активен
af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #36 -: 06 октомври , 2009, 00:58:22 »

хахаха ем срам ме беше  Смотан Смотан Смотан ае утре мой се видим или пък цъкни скайпа на лично Ухилен че май 1-я курс ще е тежък да дадеш малко инфо Ъ?

Съседе, я ми огледай профила!  Нерешителен Целувчица

Ето ти и скайпа направо... да не ровиш! После да не кажеш ,че не съм добър съсед.
>>>>af__af<<<< Готин
Активен

The End
staik
Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: 06 октомври , 2009, 17:28:01 »

хахаха нямаш грешка  Ухилен ае аддвам та Засрамен
Активен
af__af
Supporter

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #38 -: 26 октомври , 2009, 12:13:12 »

Нерешителен
Активен

The End
Juve
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Машиностроене

Профил Ел. поща
« Отговор #39 -: 03 ноември , 2009, 00:39:10 »

Стайко е най-голямата италианска машина.  Смотан
Активен
staik
Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: 03 ноември , 2009, 13:32:07 »

ХаахА мерси Смотан Нашия курс ми се струва ще правим Итал машинки  Нерешителен
Активен
Juve
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Машиностроене

Профил Ел. поща
« Отговор #41 -: 17 декември , 2009, 22:37:05 »

Кой беше днес на контролната по математика?  Смотан
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.093 секунди с 19 запитвания.