Invisible_Rainbow
Member

Неактивен
Икономика на хранителната индустрия 2-ри курс
|
 |
« -: 30 септември , 2008, 17:26:13 » |
|
търсих такава тема, но единствената близка беше в архива и реших да пусна нова....
Въпросът ми е...ако имам интерес към танцовия състав как да се включа в него. Необходим ли е предишен опит,някакъв кастинг има ли или нещо подобно ? С кого, къде и кога да говоря за да се присъединя към състава ?
|
|
|
|
|
Активен
|
When there is nothing left to burn,you have to set yourself on fire
|
|
|
|
stoi4o_hristozov
|
 |
« Отговор #1 -: 02 октомври , 2008, 17:06:55 » |
|
няма никакв кастинг просто тарсим млади хора с приятен външен вид .набираме мажоретки за отбора ни по ханбал.
|
|
|
|
|
Активен
|
Ако не си част от решението, бъди част от проблема.
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 04 октомври , 2008, 09:45:49 » |
|
Към състава може да се включи всеки, дори никога да не е танцувал и правото хоро да му е непонятно. Всеки понеделник и четвъртък имаме репетиции от 19.00h в спортния център, просто идваш, записват те в една книга и започваш, но тази седмица ще имаме само в понеделник, защото в четвъртък заминаваме за турция, така че можеш да додеш на 06.10. или в подходящ ден след 13.10.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Invisible_Rainbow
Member

Неактивен
Икономика на хранителната индустрия 2-ри курс
|
 |
« Отговор #3 -: 05 октомври , 2008, 14:25:36 » |
|
ами аз имам лекции в понеделник до 7, как да се телепортирам на гребната веднага...не знам...до колко часа продължава една репетиция? има ли проблем ако закъснея ?
|
|
|
|
|
Активен
|
When there is nothing left to burn,you have to set yourself on fire
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 05 октомври , 2008, 14:36:54 » |
|
едвали ще е проблем, репетицията обикновено е до към 20.30h , но понеже се готвим за Измир може и по-дълга да е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
stoi4o_hristozov
|
 |
« Отговор #5 -: 05 октомври , 2008, 20:34:00 » |
|
леле извинявамс е за моето отклонение от тематам ама балетния ни състав къде още е бил?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 06 октомври , 2008, 00:53:46 » |
|
на доста места е бил ТАНЦОВ състав "Пълдин" при УХТ-Пловдив!!! и именно заради "балетните " умения стана представителен ансамбъл на националната секция на CIOFF
|
|
|
|
« Последна редакция: 06 октомври , 2008, 20:42:57 от Flanker »
|
Активен
|
|
|
|
|
stoi4o_hristozov
|
 |
« Отговор #7 -: 06 октомври , 2008, 22:16:06 » |
|
може д акандидатствате за стипендия при нешка робева всичко е в къга на маитапа разбирасе
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
erota
Baby
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #8 -: 19 юли , 2009, 15:59:34 » |
|
Здравейте!Май ще влизам във вашия университет.13 години танцувам в ансамбъл.До колкото разбирам няма проблем да вляза и в този ансамбъл.Имате ли участия и къде?А има ли възможност да ви освобождават от лекции заради танците?И има ли веселба при вас?Строги ли са ви репетициите?А бе бая въпросчета Редактирано!Моля пишете на КИРИЛИЦА!!!
|
|
|
|
« Последна редакция: 19 юли , 2009, 16:08:05 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
|
ginko_biloba
|
 |
« Отговор #9 -: 22 юли , 2009, 15:48:16 » |
|
Аз не съм бил никога в танцовия състав, но съм чувал, че е хубаво  Добре дошла на борда  А за лекциите - не започвай от самото начало с подобни въпроси - все пак ставаш студентка, за да учиш  Много е яко обаче, че има бъдещи първокурсници, които знаят за ансамбъла:) Браво! Ансамбълът е част от хубавите страни на УХТ - миналата година отбелязаха 50-годишен юбилей
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 24 юли , 2009, 16:44:58 » |
|
през целия курс на обучението ми съм бил част от СТС "Пълдин" - определено е много весело с неповторим колектив и много весели и запомнящисе моменти. Репетициите не са никак тежки и натоварващи, дори може да бъдат много приятна почивка. участията също не са тежки, предимно по различни поводи на университета са. има практика за ежегодни турнета в чужбина , всяко лято поне веднъж се пътува зад граница.
между другото юбилея на състава беше на 18.05.2007г. , а не миналата година
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ginko_biloba
|
 |
« Отговор #11 -: 24 юли , 2009, 17:02:05 » |
|
Това е страхотно, че и човек от "Пълдин" взе участие във форума  Информация от първа ръка  Много успехи и енергия желая от сърце !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: 25 юли , 2009, 11:57:09 » |
|
не съм единствения представител от ансамбъла  , но всепак ако имате други питания давайте
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
GEROV
|
 |
« Отговор #13 -: 31 юли , 2009, 14:45:43 » |
|
Колко чести са репетициите на ансамбъла? И как и кога става записването? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ko_kamburov
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 31 юли , 2009, 15:22:39 » |
|
репетициите са два пъти седмично от 19ч до 20.30ч записването става директно в залата, след началото на годината ще се пуснат обяви кога ще е първата репетиция и всеки може да отиде да се запише
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|