uft-plovdiv.bg
04 февруари , 2012, 21:32:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Проект "Студентски стипендии и награди" 2011/2012

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за танцовия състав ...?  (Прочетена 7280 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
erota
Baby
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: 31 юли , 2009, 18:58:01 »

живи и здрави,ако дойда да уча при вас първото нещо ще е да се запиша да танцувам,защото няма как да си седна на газенцето  Смотан
Активен
chosko83
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: 01 август , 2009, 08:45:35 »

преди малко се върнахме от турне в Гърция ,което беше уникално:)))) Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен
затова който се интересува и има желание и положи малко усилия другата година може да е с нас:)
Активен

"По добре на хората в устата,отколкото в краката им:)))"
gianna_bg
Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 120

Туризъм II курс

Профил
« Отговор #17 -: 01 август , 2009, 11:41:24 »

Аз може ли да дойда в публиката?Ъ?
Къде по-точно бяхте в Гърция? Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен
Активен

TESSERA PRAGMATA DEN GYRIZOUN PISW STH ZHW: OI MERES POY EZHSES, TA LOGIA POY EIPES, OI PRAKSEIS POY EKANES KAI OI EYKAIRIES POY EXASES....
GEROV
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 179

Туризъм (на английски) - III курс

Профил Ел. поща
« Отговор #18 -: 03 август , 2009, 18:25:03 »

Супер!!! Танцувах народни танци от 1 до 4 клас и беше много забавно,а от 8 до 12 клас всяка година танцувахме хора в даскало(дори сиртаки Усмивчица )Сега смятам да се запиша отново,за да възродя традицията.Пък и чух нещо, че така може да се избегне плуването,защото не съм кои знае какъв плувец (скоро се научих).А къде се намира залата?
Активен
chosko83
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #19 -: 03 август , 2009, 21:26:49 »

спортният комплекс на УХТ, близо до гребната база.като дойдеш който да питаш ,всички го знаят Нерешителен
Активен

chosko83
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: 03 август , 2009, 21:28:06 »

а за публиката:) щом само ще гледа ще трябва да почерпи Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен
Активен

gianna_bg
Supporter

Неактивен Неактивен

Туризъм II курс

Профил
« Отговор #21 -: 04 август , 2009, 00:02:29 »

хаха не знаех,че публиката черпава вече  Смотан Смотан Смотан Смотан Смотан Смотан
Айде от мен да мине,въпреки че не съм много по тая част, ама все пак зависи колко хора сте  Плезещ се Плезещ се Плезещ се Плезещ се
Така и не ми отговори къде сте били в Гърция Млъкнал Млъкнал Млъкнал
Активен

TESSERA PRAGMATA DEN GYRIZOUN PISW STH ZHW: OI MERES POY EZHSES, TA LOGIA POY EIPES, OI PRAKSEIS POY EKANES KAI OI EYKAIRIES POY EXASES....
chosko83
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #22 -: 12 август , 2009, 23:34:47 »

ами бяхме в едно градче близо до Патра:)))
Активен

gianna_bg
Supporter

Неактивен Неактивен

Туризъм II курс

Профил
« Отговор #23 -: 13 август , 2009, 02:22:34 »

охоо бая далечко сте били Усмивчица Усмивчица Супер....догодина ме взимате с вас значи Плезещ се Плезещ се Плезещ се
За черпаването-нещо ще измислим така че всеки да е доволен Ухилен Ухилен
Активен

GEROV
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 179

Туризъм (на английски) - III курс

Профил Ел. поща
« Отговор #24 -: 13 август , 2009, 18:19:17 »

А как горе-долу преминават репетициите на състава? Какво става с новозаписалите се?Проверяват ли те дали можеш да танцуваш народни танци или ....  Ухилен
Активен
ginko_biloba
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Публикации: 247

Профил
« Отговор #25 -: 13 август , 2009, 19:24:32 »

Хей, зайците, вие няма ли да учите  Готин Само за спорт и танци ни говорите тук - всички нови ги карат един месец да мият пода и да чистят, после може повишение  Плезещ се Прави ми впечатление, че най-много от бъдещите студенти "Туризъм" разпитват...
Активен
gianna_bg
Supporter

Неактивен Неактивен

Туризъм II курс

Профил
« Отговор #26 -: 14 август , 2009, 00:11:10 »

Има ли лошо,че искаме да бъдем информирани...Пък и аз не искам да танцувам-защото не мога и няма смисъл и да се пробвам,аз ще съм само публика-това няма да ми отнема много от времето за учене... Смотан Смотан Смотан
И не обиждай на зайци..ти да не си много по-голям от нас Плезещ се Плезещ се
Активен

ginko_biloba
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: 14 август , 2009, 10:00:11 »

Дори не съм си и помислял да обиждам на заек Усмивчица Това си беше закачка. Всяка нова идея, вливане на свежи сили в една организация е добре за самата организация и за хората в нея Усмивчица
Активен
chosko83
Beginner
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #28 -: 14 август , 2009, 11:52:11 »

ами репетицията продължава 1.30 ,като за новите поне в началото се отделя внимание и някой от по опитните танцъори им показват някои основни неща,докато свикнат.в повечето случаи ако имат желание новите се отделя отделно време преди репетицията.за тях се прави и списък за присъствие и после с този списък можете да ползвате 50 % за лекции и упражнения. Плезещ се което е много яко Ухилен а след репетиция всички ходим на биричка Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен Нерешителен
Активен

ginko_biloba
Super Supporter

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: 14 август , 2009, 12:51:02 »

И аз искам в танцовия състав! Поне да се науча да потропвам различни хорца  Ухилен Надявам се, че имате секция за аматьори Усмивчица
Активен
Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Онлайн репутация | Хамали Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Медиа мониторинг | SEO
Страницата е създадена за 0.113 секунди с 19 запитвания.