|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« -: 07 ноември , 2008, 22:05:00 » |
|
Колеги, Приканваме ви да не стоите безучастни към всяка нередност, случваща се на вас или ваш колега в СО МАРИЦА. Настаняване, глоби, забрани, влизане и излизане, гости и каквото и да е свързано с ОбЩЕЖИТИЯТА ... е разбира се и с УНИВЕРСИТЕТА, Моля да ни сигнализирате тук или в студентска стая - блок 1 - стая 156. Ако се посочват конкретни имена - моля използвайте опцията "лично съобщение" до мен, или администратора на форума, нашата колежка и председателна на КСБВУ към СС - Пецито  Така, че - моля... общежитията са нашия втори дом! Общежитията са на студентско самоуправление.Ай. дерзайте смело.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Студентски Съвет при УХТ
|
 |
« Отговор #1 -: 03 декември , 2008, 19:54:54 » |
|
брей. сичко е спокойно и тихо....
съмнителна работа. май ще трябва да идем на проверка някой ден ... вечер
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lady_death_666
|
 |
« Отговор #2 -: 05 декември , 2008, 21:23:32 » |
|
добре де...ще си излея душата...една сутрин...след цяла нощ изпълнена с вълнения...ме събуждат гласове от банята. аз бях в полуспящо състояние,сама вкъщи, не осъзнаваща къде се намира (чела съм "То" и още куп други дивотии), пък и някой може да е решил да ми краде четката за зъби...изкарах си акъла. като се поразсъних малко чух познат глас...на управителката...но не разбрах какво каза. та сега може ли да съдя общежитието, да ме обезщети с една кутия къна, че да си покрия побелелите от тази стресираща ситуация коси?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #3 -: 05 декември , 2008, 21:37:46 » |
|
Няма страшно и без паника. Този ефект "гласове от банята" много лесно може да се обясни. Това се получава от таблото с водомерите.Това пространство е кухо, дупка в стената.Тази дупка свързва с твоите съседи.Ако махнеш капана с таблото на водомера и съседа ти и той от среща го махне спокойно може да си помахате, да обмените опит и си поговорите за това което ви вълнува докато сте в банята.Фактически ви разделя две пластмасови плоскости.Ако в другата баня е била управителката на блока естествено ще е чуеш и в твоята баня.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lady_death_666
|
 |
« Отговор #4 -: 05 декември , 2008, 21:57:50 » |
|
аха...а онова зелено топчесто нещо, което видях през стъклото беше илюзия на светлината... не ти говоря за водомерите (чрез които може да се шпионират съседките, но това не се казва на глас). управителката, някакъв мъж и мисля че още някаква жена самоволно бяха влезли да проверяват нещо (може ми мухълчето, което ни е домашното растение - вече цъфтна)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #5 -: 05 декември , 2008, 22:10:33 » |
|
А ... ясно. Може да се били на проверка. При мен са влизали докато съм бил в полуспящо състояние, майстори да монтират нещо , портиерки и други. Може да са дошли да те засекат колко кубици си изразходени и за това да са в банята. Те имат резервни ключове и дори да си заключила пак могат да влязат.Аз така съм засичал майстор докато си влизах в стаята, оправяше теча в банята. Не знаех, че използваш таблото на водомера за други цели  . Брой до 11 и се успокой. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lady_death_666
|
 |
« Отговор #6 -: 05 декември , 2008, 22:32:53 » |
|
знам че имат ключ. но протестирам срещу това... не използвам водомера за други цели, просто една колежка спомена теоретичната вероятност и...да си слагаме кърпите хубаво разпростряни , покриващя капака  до колкото и да броя, това няма да накара белите ми коси да изченат  все пак си беше стресиращо.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #7 -: 05 декември , 2008, 22:45:24 » |
|
И аз съм против резервните ключове, включвам се в протеста. Преди малко влиза една от портиерките и пита: "дали има включен котлон или пуша защото се задействал датчика", беше доста уплашена.Естествено и показах, че нищо няма такова , а си чертая един редуктор. При мен на капака е сложено огледало и нищо не се вижда. То и аз имам бели кичури, но аз не мога да ги скрия ,а ти можеш. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #8 -: 05 декември , 2008, 23:02:29 » |
|
Какво ми се оплаквате вие там във 2 блок  ....Не стига,че сте в новия блок ами ми се и оплакват  ....Влизали им били в стаите...че то и тука влизат  При мен идваха два пъти на отчет.Какво гледаха и аз не знам.Важното е,че те си знаят 
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
asdd
|
 |
« Отговор #9 -: 05 декември , 2008, 23:12:18 » |
|
Не се оплакваме , почнахме дискусия на проблема "гласове от банята" и "побелелите от тази стресираща ситуация коси" . Сега пак почна да звъни алармата за пожар ..... какво става не знам ...
|
|
|
|
« Последна редакция: 05 декември , 2008, 23:14:50 от asdd »
|
Активен
|
|
|
|
PeCiTo
Администратор
VIP

Неактивен
магистър-инженер, спец.ТФП
|
 |
« Отговор #10 -: 06 декември , 2008, 12:04:46 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Мога да вървя срещу всичко, но не и срещу себе си!!!
|
|
|
|
lady_death_666
|
 |
« Отговор #11 -: 06 декември , 2008, 17:09:00 » |
|
зловещо звучи...как да звучи  беше си направо страшно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Stoqn
|
 |
« Отговор #12 -: 26 декември , 2008, 19:54:03 » |
|
колега дай малко по кротко  виж точка № 1.5 от правилника!!! --- Да не пише за по-голяма убедителност постове само с главни букви, което според “нетикета” се счита за “викане”. Такива постове ще бъдат редактирани или отстранявани, особено в случаите на системно нарушение, или нарушение на повече от едно правила на форума. Допуска се смислов акцент на определени части от текст под формата на думи с големи букви или bold шрифт. Сега за заключването и за спането също не съм съгласен,....но все пак нали трябва да има поне някакъв ред в тия общежития и мисля че трябва да ги спазваме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lady_death_666
|
 |
« Отговор #13 -: 27 декември , 2008, 18:19:26 » |
|
доколкото знам проблема със затегнатата дисциплина, оисвен, че университета ни е малко соц. е че общежитията ни се намират в жилищен район. затова трябвало да се избегне превръщането му в...хан та затова се налага да си живеем...като добри деца
п.с. на никой не му харесват тези правила и ограничения. все пак това е наш дом, а никой не обича да бъде ограничаван в дома си.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
QUEEN_OF_PAIN
|
 |
« Отговор #14 -: 27 декември , 2008, 21:27:30 » |
|
Споко,намери си някоя от 4 блок и проблема е решен! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Look at the pain around me-this is what I cry for! Look at the pain around me-this is what I'll die for!
|
|
|
|