kaloqn_88
Baby
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« -: 11 април , 2007, 23:12:49 » |
|
Абе да Питам в каква сфера мога да се реализирам и добра ли е Базата (в специалност КСТ )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Yordan88
|
 |
« Отговор #1 -: 14 април , 2007, 00:06:44 » |
|
Нямам си и представа,но щом говорим за държавен университет можеш и сам да си отговориш !  )))
|
|
|
|
« Последна редакция: 22 юли , 2007, 22:30:27 от PeCiTo »
|
Активен
|
Бъди ловец на изгреви!!!
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #2 -: 14 април , 2007, 09:40:05 » |
|
Уважаеми колега, Материалната ни база, специално за КСТ е от два до три пъти по-добра от тази на Техническият университет. Това е реалност! Така говорят фактите! КСТ е хардуерна специалност, електроника и процесорна техника. А това къде ще се реализираш само от самият теб зависи  П.П. В сравнение с ТУ в УХТ мисля, че се набляга повече на електрониката, но нека колегите които я следват да кажат...те знаят най-добре. А такива тук има 
|
|
|
|
« Последна редакция: 22 юли , 2007, 22:30:10 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
kaloqn_88
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: 16 април , 2007, 01:07:45 » |
|
Понеже мен ме влече повече програмирането и дизайна затова питах и в др. тема за учбната програма !!! Ако някой от КСТ може да каже изучава ли се програмиране ще съм благодарен !
|
|
|
|
« Последна редакция: 22 юли , 2007, 22:30:48 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
hondata
Baby
Неактивен
Публикации: 9
Aвтоматика информационна и управляваща техника
|
 |
« Отговор #4 -: 17 юли , 2007, 14:54:31 » |
|
Изучава се paskal и c++ и някви прости асемблери, но на съвсем начално и елементарно ниво 
|
|
|
|
« Последна редакция: 22 юли , 2007, 22:31:11 от PeCiTo »
|
Активен
|
|
|
|
gugux
Baby
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #5 -: 30 юли , 2007, 09:15:00 » |
|
А трудно ли се изкарва, тъй като се колебая дали да се запиша? 
|
|
|
|
|
Активен
|
arkness cover me..
|
|
|
loxia
Baby
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 09 януари , 2008, 16:56:56 » |
|
Записвай! никъде няма лесно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kasparka_
|
 |
« Отговор #7 -: 11 януари , 2008, 21:58:40 » |
|
Където и да запишеш,ако имаш желанието ще минеш  Аз съм КСТ и смятам че не е МНОГО трудно 
|
|
|
|
|
Активен
|
Живей за мига!!!
|
|
|
robev87
Baby
Неактивен
Публикации: 9
запушвам дупки всякви
|
 |
« Отговор #8 -: 31 януари , 2008, 14:32:32 » |
|
виж сега ,пич! кст е вазмойно наи-непратенциозната специалност в техническия факултет! първо- това, което се учи по специалността сам го учил до 12 клас второ- в сравнение с някои др университети тук е обарното по-малко внимание на тази специалност трето- като заваршиш и ти не знаеш с каква специалност излизаш точно
мога оше мн да ти кажа, но тази специалност не е най-уместния избор.не твардя ,че е лоша, напротив хубава е. това,че е с най-висок бал,нека да не те заблуждава
|
|
|
|
|
Активен
|
toplotehnika
|
|
|
|
LokoFan
|
 |
« Отговор #9 -: 04 февруари , 2008, 23:01:43 » |
|
Приятел 4-ти курс КСТ ми сподели , че най-добрата специалност в техн.факултет е Топлотехниката, ама било късно когато се осъзнал. Та, сами можете да си правите изводите.
|
|
|
|
|
Активен
|
San Diego, California
|
|
|
|
ilian4etooo
|
 |
« Отговор #10 -: 05 февруари , 2008, 09:44:16 » |
|
и според мен КСТ не е на това високо ниво за което говорят ама сами си преценете 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nqmam
Baby
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #11 -: 27 февруари , 2008, 01:32:01 » |
|
Аз мога да ти кажа само едно нещо обръщай се и бягай колкото ти държат краката. Почти пълна загуба на време е тази специалност в този Университет. Нямат преподаватели които да ти водят (имат преподаватели който настават и за преподаватели стоят и мълчат като ги питаш нещо. направо бях  ). За програмиране да не говорим то въобще може да се каже че отсъства - сигурно си го учил в 9 ти клас. Да не ти казвам, че се учи ЕМА - ел. двигатели. - защото специалността била ориентирана към хранителната промишленост. А колкото до завършването по - добре от сега си намери област в която искаш да се реализираш. Не че в другите университети е по различно но тука тази специалност нестава. ПУ то е същата глупост. Ако искаш да научиш нещо сядай и сам си го учи. Това си е лично мое мнение.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Admin
Гост
|
 |
« Отговор #12 -: 27 февруари , 2008, 08:03:39 » |
|
КСТ е хардуерна специалност...какво програмиране искаш да учиш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
LokoFan
|
 |
« Отговор #13 -: 27 февруари , 2008, 15:16:23 » |
|
Хаха да не говорим, че до 3 курс не виждат компютри завалийките...
|
|
|
|
|
Активен
|
San Diego, California
|
|
|
hungerpain
Baby
Неактивен
Публикации: 12
|
 |
« Отговор #14 -: 27 февруари , 2008, 18:42:56 » |
|
Здравейте, аз записах тази година магистратура по въпросната специалност КСТ и не мисля, че е чак толкоз зле колкото го изкарвате:)). Обаче аз имам други притиснения. Като гледам почти никой не е много на ясно с цялостната програма на обучение за магистри 2 годишен курс на обучение. Едно ни казват после съсвем друго учим, тоест не съвсем друго, но мернах някъде, че в програмата фигурира някаква специалност свързана с хранително вкусовата промишленост,а дефакто не я учихме.Та тук е момента да попитам, някой има ли идея накрая като се завърши тази специалност дали излизаш чист "Компютърен инженер" или ще ни забият с някоя думичка като "Компютърен инженер в хранителната промишленост"  ))?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|